Οι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων είναι συχνά η πρώτη επαφή ενός ατόμου με τις τηλεοπτικές εκπομπές και γενικότερα με την τηλεόραση, επομένως είναι κατανοητό ότι έχουμε κάποιο νοσταλγικό δέσιμο με τα “αστέρια” των παιδικών με τα οποία μεγαλώσαμε. Ακόμη και ως ενήλικες, υπάρχουν πολλά ονόματα που μπορούμε να σκεφτούμε και να πούμε ότι περάσαμε πολύ καλά μαζί τους. Ενήλικες και παιδιά μπορούν ακόμα να απολαύσουν τον Bugs Bunny ή μια μικρή ταινία με τον Μίκυ Μάους αλλά αυτό δε σημαίνει ότι υπήρχαν χαρακτήρες που απλά ήθελες να… Ας το αφήσουμε εδώ.

Διάβασε εδώ για τα “παιδικά” που δεν βγάζουν κανένα απολύτως νόημα

Βρήκαμε τους πιο ενοχλητικούς χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων (ναι, ναι, το Pokemon είναι anime) όλων των εποχών και τους πετάμε στα σκουπίδια. Η παιδική μας ηλικία θα ήταν καλύτερη χωρίς εκείνους.

Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια

Πρώτη και καλύτερη. Ο πιο ενοχλητικός χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Το όλο κόνσεπτ είναι θλιβερό και η πρωταγωνίστρια, η Ντόρα Μαρκέζ, μας λέει σχεδόν κατάμουτρα «πόσο χαζοί νιώθετε όταν με βλέπετε;». Αίσχος, απλά αίσχος. Κλείστε την τηλεόραση, είναι κρίμα για τα παιδιά.

via GIPHY

Randall J. Weems – Το Διάλειμμα

Σεβασμός, τίποτα άλλο. Από το πρόσωπό του μέχρι τη στάση σώματος, ο Randall J. Weems έχει όλο το πακέτο του ενοχλητικού και υποχθόνιου. Είναι το παιδί που μισούσες στο σχολείο αλλά δεν ήξερες ποτέ το γιατί. Το κατάλαβες όταν μεγάλωσες και συνάντησες άτομα με παρόμοια χαρακτηριστικά στη δουλειά σου. Ένα μεγάλο μπράβο στους δημιουργούς του.

via GIPHY

Brock – Pokemon

Ο Brock είναι συμπαθής αλλά ταυτόχρονα μπορεί να γίνει απίστευτα ενοχλητικός. Έχει μια απάντηση σχεδόν για όλα αλλά ο τρόπος που μεταφέρει τις γνώσεις του στην παρέα, σε νευριάζει. Επίσης, ελάχιστες φορές έχει φανεί χρήσιμος. Μπήκε οριακά στη λίστα και ίσως είμαστε κάπως υπερβολικοί. Μην ξεχνάμε ότι μπορεί να γίνει και απίστευτα creepy. Εντάξει, Brock, να δηλώνεις ότι σου αρέσει μία κοπέλα άλλα όχι και έτσι.

via GIPHY

Angelica Pickles – Rugrats

Τα αυταρχικά, αδυσώπητα παιδιά είναι αρκετά κακά όταν προκαλούν προβλήματα στους γονείς τους, αλλά η Angelica το πήγε σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο κάνοντας δύσκολη τη ζωή μωρών. Όταν οι γονείς της ήταν τριγύρω, έδειχνε καλή αλλά όταν δεν ήταν… Δεν ήθελε φίλους, ήθελε απλώς κάποιον να κάνει το κουμάντο της. Το όνομά της μπορεί να είναι αγγελικό, αλλά η συμπεριφορά ήταν ήταν διαβολική.

via GIPHY

D.W. Read- Arthur

Ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί έπαιξε αυτό το παιδικό στην ελληνική τηλεόραση αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Η D.W. ήταν βασικά η αδερφή που σου έκανε τη ζωή δύσκολη. Παρακολουθεί και κάνει συνεχώς κριτική σε πράγματα και καταστάσεις που δεν την αφορούν και γενικότερα, είναι ενοχλητική. Είσαι απαίσια D. W. Read και δεν θέλω να σε δω ξανά στην τηλεόρασή μου.

via GIPHY