Άπειρα αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τηλεφωνήματα, μηνύματα, βίντεο κλήσεις, λίγα κλάματα, πολλά «κρακ» στην καρδούλα, αποχαιρετισμοί και ενθουσιασμοί. Αυτή είναι η κυνική λίστα με τα «υλικά» μιας σχέσης από απόσταση. Η σχέση από απόσταση είναι σαν μια πολύ στενή σχέση με το κινητό σου, αλλά η Kornsarin Pattarasopak αποφάσισε να δείξει με έναν απλό και μινιμαλιστικό τρόπο όλα όσα κάνουν μια σχέση από απόσταση να λειτουργεί και να τροφοδοτείται.

Η 27χρονη καλλιτέχνιδα ξεκίνησε να φτιάχνει αυτά τα illustrations αντλώντας έμπνευση από τη δική της σχέση από απόσταση, πριν 2-3 χρόνια. Με τις δημιουργίες της αποτυπώνει όλα εκείνα τα μικρά και μεγάλα πράγματα που κάνουν μια σχέση επιτυχημένη. Το μοίρασμα, το πότισμα των φυτών, η υπενθύμιση για τη μάσκα το αντισηπτικό στους πανδημικούς καιρούς που ζούμε.

Αφού ο έρωτας είναι το στοιχείο που κάνει μέρες και ζωές καλύτερες, η illustrator καταφέρνει να κάνει τις δυσκολίες των σχέσεων από απόσταση να ξεχειλίσουν συναισθήματα που με έναν τρόπο τις κάνουν δυνατές.

«Ξεκίνησα να φτιάχνω illustrations για τη σχέση μου περίπου 2-3 χρόνια. Στην αρχή μου άρεσε να ζωγραφίζω για ανθρώπινες συμπεριφορές, και μερικές φορές σκίτσαρα και για τη σχέση μου. Μετά αποφάσισα να τα μοιραστώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αγαπάω το πώς οι άνθρωποι ταυτίζονται με τα σκίτσα μου και γίνονται κομμάτι της σχέσης που τους θυμίζει τους δικούς τους αγαπημένους. Είναι ένα όμορφο συναίσθημα το να κάνεις κάποιον να νιώσει πως τον αγαπούν και να του θυμίζεις πόσο όμορφος είναι ο έρωτας και να κάνεις τη μέρα του καλύτερη, συμπεριλαμβανομένου και το να τον κάνεις να του λείπει κάποιος. Οπότε αυτό το συναίσθημα εντείνει το πάθος μου για το σκιτσάρισμα σήμερα», ανέφερε η ίδια στο Bored Panda.

Δες παρακάτω 15 σκίτσα που περιγράφουν με τον πιο μίνιμαλ τρόπο την πραγματικότητα μιας σχέσης από απόσταση: