Η παράσταση “Ρινόκερος”, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα κατέβηκε, καθως ο πρωταγωνιστής, Άρης Σερβετάλης, αποχώρησε. Ο ηθοποιός εγκατέλειψε το project, μη θέλοντας να παίζει μόνο για εμβολιασμένους. 

Μετά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, η είσοδος στα θέατρα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους. Από σήμερα, Δευτέρα, δεν επιτρέπεται η είσοδος ανεμβολίαστων πολιτών σε θέατρα, καθώς και σε άλλους κλειστούς χώρους.

Ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης, σύμφωνα με το iefimerida, εξήγησε πως δεν μπορεί να δεχτεί οποιοδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων και για αυτόν τον λόγο αποχωρεί από την παράσταση. Δεδομένου πως ο ίδιος ήταν ο πρωταγωνιστής, η παράσταση κατέβηκε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το καλοκαίρι ο Αρης Σερβετάλης συζήτησε με τους παραγωγούς και τον σκηνοθέτη της παράστασης για τη συμμετοχή του στον «Ρινόκερο» και ενώ ήδη είχαν αρχίσει να λαμβάνονται μέτρα για την είσοδο σε συγκεκριμένους χώρους με πιστοποιητικό εμβολιασμού, ο ηθοποιός είχε πει ότι θα αποχωρήσει σε περίπτωση που τελικά τα θέατρα υποδέχονται μόνο εμβολιασμένους και αποκλείσουν μερίδα πολιτών. 

Οταν ανακοινώθηκαν τα πρώτα μέτρα για το πώς θα λειτουργήσουν οι κλειστοί χώροι και σε αυτούς επιτρεπόταν οι είσοδος στους ανεμβολίαστους με rapid test, είχαν πει με τους παραγωγούς ότι ξεκινούν, ανεβαίνει η παράσταση και βλέπουν.

Μετά και τα μέτρα που τέθηκαν σήμερα σε ισχύ, ο Αρης Σερβετάλης, εν τέλει αποχώρησε