Από πού να αρχίσεις με αυτά που ακούσαμε από το στόμα της Μάρας Μεϊμαρίδη, τη συγγραφέα του βιβλίου «Οι Μάγισσες της Σμύρνης». Τη στιγμή που η Λάουρα Νάργες, η οποία  ήταν καλεσμένη στην εκπομπή  του Alpha, Super Κατερίνα, συζητούσε με την Κατερίνα Καινούργιου για τον Χρήστο Σαντικάι, παρενέβη η Μάρα Μεϊμαρίδη ρωτώντας με απαράδεκτο και χυδαίο τρόπο, την καταγωγή του τραγουδιστή.

«Αυτό το Σαντικάι τι όνομα είναι; Σαλιγκάρι ξέρω, όχι Σαντικάι», είπε στην αρχή η Μάρα Μεϊμαρίδη, με την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί να της εξηγήσει ποιος είναι ο τραγουδιστής, υπενθυμίζοντας τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τους ύμνους του Πάσχα που τραγουδούσε στην παιδική του ηλικία.

«Τι ράτσα είναι ο κ. Σαντικάι;», συνέχισε η Μάρα Μεϊμαρίδη, με την Κατερίνα Καινούργιου να την παρακαλάει όπως μπορεί να σταματήσει.

 «Τι με βαράς κι εσύ καλέ; Να μάθω από πού είναι. Ελληνας;», είπε η Μάρα Μεϊμαρίδη, με τη Λάουρα Νάργες να της εξηγεί πως ο σύντροφός της κατάγεται από την Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα όταν ακόμη ήταν δύο ετών.

«Δεν παίζει ρόλο από πού είναι ο άνθρωπος. Απλά το λέτε επειδή έχει εξωτικά χαρακτηριστικά προφανώς», είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

«Οχι, το Σαντικάι μου κάνει κάτι βραζιλιάνικο, κάτι αργεντίνικο. Να του πεις ότι θέλω να αγοράσω ένα οικόπεδο στην Αλβανία εκεί που είναι οι ωραίες παραλίες», πρόσθεσε η Μάρα Μεϊμαρίδη και έκλεισε τον σχολιασμό της λέγοντας «ωραίος γκόμενος είναι». Ναι, τελικά πάει και πιο κάτω.