Να σου πω έναν ορισμό της ευτυχίας; Ποπ κορν που μόλις έχουν βγει από το τηγάνι, φρεσκοαλατισμένα και μια σειρά από ταινίες για να δεις back-to-back. Ναι, οι μαραθώνιοι ταινιών είναι μια μορφή δώρου στους εαυτούς μας και κανονικά θα έπρεπε να βρίσκονται ήδη σε κάποιο βιβλίο με μυστικά αβίαστου wellness. 
 
Στο μεταξύ, μπορεί μερικοί γκουρού ευζωίας εκεί έξω να μην έχουν αντιληφθεί την αξία ενός binge-αρίσματος ταινιών για την ψυχική μας υγεία, αλλά η νέα πλατφόρμα ΕΟΝ της Nova το έχει καταλάβει για τα καλά. Ναι, η νέα εποχή στην τηλεόραση είναι επιτέλους εδώ και παρακάτω θα διαβάσεις τις τρεις ταινίες, που μπορείς να δεις σε μια μέρα του Δεκεμβρίου, μιας και δεν πρόλαβες να τις παρακολουθήσεις το προηγούμενο διάστημα. Θα τους βάλεις τικ στη λίστα με τα to-watch σου, χάρη στο σύμπαν της ΕΟΝ. Ωστόσο, δεν είναι μόνοι οι ταινίες ο λόγος για τον οποίο θα θέλεις να τρυπώσεις στο σύμπαν της ΕΟΝ. Με δυνατότητα Catch Up 7 ημερών στο πρόγραμμά σου, έχοντας τη δυνατότητα να γυρίσεις τον χρόνο πίσω και να παρακολουθήσεις ό,τι έχασες, να κάνεις παύση προβολής ακόμα και του live προγράμματος, αλλά και να παρακολουθήσεις ταινίες, σειρές, αθλητικό και παιδικό πρόγραμμα και on demand, λογικά ήδη αναρωτιέσαι γιατί δεν είσαι εκεί ήδη. 

Για τους γονείς, να αναφέρουμε πως υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας ως και πέντε διαφορετικών προφίλ, με το παιδικό να προστατεύεται και με δυνατότητα γονικού ελέγχου, για αποφυγή ακατάλληλων για την ηλικία τους προγραμμάτων.

Judas and the Black Messiah
Ο William O’Neal δέχεται μια προσφορά που δεν μπορεί να αρνηθεί, από το FBI: να βρει τη θέση του στους Black Panthers, μόνο και μόνο για να μπορεί να συλλέγει πληροφορίες για τον αρχηγό του κόμματος, Fred Hampton. Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες ταινίες της προηγούμενης χρονιάς, αλλά και για μια ακόμα απόδειξη πως ο LaKeith Stanfield είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Είτε κλισέ, είτε όχι, ο Ιούδας πάντα μετανιώνει. 
 
Σκηνοθεσία: Σάκα Κινγκ
Πρωταγωνιστούν: Ντάνιελ Καλούγια, Λακίθ Στάνφιλντ, Τζέσι Πλέμονς, Ντόμινικ Φίσμπακ, Άστον Σάντερς, Ντάρελ Μπριτ-Γκίμπσον, Μάρτιν Σιν
 
Zack Snyder’s Justice League
Αποφασισμένος να διασφαλίσει πως ο Σούπερμαν δεν θυσιάστηκε μάταια, ο Bruce Wayne ενώνει τις δυνάμεις του με τη Diana Prince με στόχο να δημιουργήσουν μια ομάδα από meta-ανθρώπους, ώστε να σώσουν τον κόσμο από μια απειλή που όλο και πλησιάζει και θα είναι καταστροφική. Σε άλλα νέα, Cavill, Affleck, Gadot, Momoa  μπορούν να κάνουν μια ταινία άχαστη. 
 
Σκηνοθεσία: Ζακ Σναίντερ
Πρωταγωνιστούν: Μπεν Αφλεκ, Χένρι Καβίλ, Εϊμι Ανταμς, Γκαλ Γκαντότ, Ρέι Φίσερ, Τζέισον Μομόα, Εζρα Μίλερ, Γουίλεμ Νταφόε, Τζέσι Αϊζενμπεργκ
 
Wonder Woman 1984
Μιλώντας για τη Gal Gadot, στο Wonder Woman 1984, η ανθρωπολόγος Diana Prince συνεργάζεται με τη Barbara Minerva. Μια πέτρα που πραγματοποιεί ευχές έρχεται στη ζωή τους, την οποία αμφότερες εκμεταλλεόνται, μέχρι τη στιγμή που ένας άπληστος επιχειρηματίας, την παίρνει στα χέρια του και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θέτει τον πλανήτη σε έναν τεράστιο καταστροφικό κίνδυνο. Η Wonder Woman λαμβάνει δράση. Σκηνοθεσία: Patty Jenkins
 
Σκηνοθεσία: Patty Jenkins
Πρωταγωνιστούν: Gal Gadot, Pedro Pascal, Kristen Wiig
 
Μάθε περισσότερα για τη νέα πλατφόρμα ΕΟΝ εδώ.