Μετά την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη, η ομάδα της παράστασης «Ρινόκερος», με ανακοίνωσή της έκανε σαφές πως σκοπεύει να συνεχίσει τη θεατρική δουλειά. Μετά από συναντήσεις και αναζήτηση νέου πρωταγωνιστή, ο στόχος επιτευχθεί και τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει ο Αιμιλιανός Σταματάκης.

Οι παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός θα ξεκινήσουν και πάλι στις 16 Δεκεμβρίου, με τον Αιμιλιανό Σταματάκη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Επίσης έχει πτυχίο Θεατρικών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Η πορεία του στο μουσικό θέατρο έγινε με τις «Καμπάνες του Edelweiss», στο πλευρό της Άννας Βίσση, στο μιούζικαλ Evita, η ροκ όπερα Jesus Christ Superstar, το tribal rock μιούζικαλ Hair, αλλά και η Ειρήνη του Αριστοφάνη στην Επίδαυρο και στον «Ο άνθρωπος που γελά» σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αμπαζή.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Άρης Σερβετάλης αποχώρησε από την παράσταση, αρνούμενος να παίζει στο θέατρο με κοινό αποτελούμενο αυστηρά από εμβολιασμένους. Στη συνέχεια, με δημοσίευση στην προσωπική σελίδα του στο Instagram ανέλυσε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, αλλά και το παρασκήνιο σχετικά με τους συνεργάτες του.