Είναι εύκολο για ένα κατά συρροή δολοφόνο να βγει στην «σύνταξη». Να σβήσει στο χιόνι το παρελθόν του και να κάνει μια νέα αρχή; Και αν ξεχνιούνται οι πράξεις του, συμβαίνει άραγε το ίδιο με τους ηθικούς του κώδικες; Μπορεί πράγματι κάποιος να αλλάξει την ταυτότητα του και πώς στα αλήθεια συνδέεται η αξία της ανθρώπινης ζωής με την αντίληψη μας για τις οικογενειακές σχέσεις και την αρρενωπότητα;

Μάλλον θα το κατάλαβες ότι το Dexter: New Blood που προβάλλεται στο COSMOTE SERIES HD επιδιώκει να ανοίξει με κάθε τρόπο ενδιαφέρουσες συζητήσεις θέτοντας ερωτήματα όπως τα παραπάνω. Όμως μην τρελαθούμε κιόλας, όλα όσα έχουμε αγαπήσει θα τα βρούμε στο reboot της σειράς. Ο αγαπημένος μας αντιήρωας, ο Ντέξτερ Γκόρντον είναι ξανά εδώ, ωμός και αιμοδιψής, συνεπής στο Legacy που έχτιζε με επιμέλεια για 8 σεζόν και 96 επεισόδια.

Μακάρι να φτάσει και το «Ζωή, πες καμιά σειρά» σε αυτούς τους αριθμούς. Προς το παρόν όμως έχουμε ζεστό-ζεστό (μάλλον γράψε παγωμένο-παγωμένο, αφού μιλάμε για τον Ντέξτερ) το δεύτερο επεισόδιο με τα review της Ζωής Δημητρίου. Αυτή τη φορά σκέφτηκε ότι μάλλον δεν θα υπήρχε καλύτερη αφορμή για να μιλήσει για το Dexter: New Blood από την αναμονή της καθώς ψώνιζε κρέας. Κάτι θα ξέρει. Στο κάτω-κάτω, μιλάμε για ένα διαβόητο serial killer, πρωταγωνιστή ενός εμβληματικού crime series. Αίμα και αγωνία έχουν την πρωτοκαθεδρία -τα φιλοσοφικά ερωτήματα έπονται.

Πάτα play και μην ξεχνάς ότι κάθε Δευτέρα στις 23.00, αμέσως μετά την προβολή της στο κανάλι, κάθε νέο επεισόδιο είναι διαθέσιμο στον δωρεάν on demand κατάλογο της COSMOTE TV (COSMOTE TV PLUS).

 

Αν είσαι ακόμα μαζί μας σε αυτό το κείμενο και θες να θυμηθείς και τα προηγούμενα επεισόδια του «Ζωή, πες καμιά σειρά» μπορείς να δεις το review για την 4η σεζόν του The Sinner.