Στην αρχή διαβάζαμε πως για την πρεμιέρα της παράσταση «ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ» στην Κύπρο, με πρωταγωνιστή τον Παύλο Χαϊκάλη, έχουν κοπεί χιλιάδες εισιτήρια. Αυτό τουλάχιστον είχε γίνει γνωστό, αν και με ανεπίσημο τρόπο, από τον παραγωγό. Και εντάξει, οφείλουμε να πούμε ότι δεν έπεσε έξω αφού, όπως ακούσαμε στην εκπομπή «Πρωινό», 10 άτομα όλα κι όλα βρέθηκαν στο θέατρο. Oh, wait… Κάτι δεν πήγε καλά στο μέτρημα.

Ο «άντρας παλαιάς κοπής» Παύλος Χαϊκάλης είναι πρωταγωνιστής στην παράσταση-επιθεώρηση η οποία έκανε πρεμιέρα ανήμερα των Χριστουγέννων. Όχι στην Ελλάδα, στην Κύπρο και μάλιστα, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ο ηθοποιός, αυτή θα είναι η τελευταία θεατρική παραγωγή στην οποία θα συμμετέχει. Μάλλον θα το θυμάται για πολύ καιρό το άκυρο που έριξε ο κόσμος.

Για την ακρίβεια, ο παραγωγός ισχυριζόταν ότι είχαν κοπεί 15.000 εισιτήρια όμως γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και επειδή ίσως κάποιοι φοβούνται να βρεθούν σε κλειστό χώρο, στις αναπαυτικές θέσεις του θεάτρου βρέθηκαν μόλις 10. Σιγά τη διαφορά θα μας πείτε. Δεκτό.

Μάλιστα, προβλήθηκαν στον αέρα της εκπομπής και αποκλειστικά πλάνα τόσο από τη σκηνή, όσο και από τις άδειες θέσεις των θεατών, επιβεβαιώνοντας όλα τα παραπάνω.