Τα λάθη της παραγωγής μερικές φορές είναι σκόπιμα. Αυτό θέλει να μας πει ο Άνταμ ΜακΚέι της ταινίας viral του Netflix. Μόλις λίγες ημέρες αφότου η σάτιρα έκανε το ντεμπούτο της την παραμονή των Χριστουγέννων στο Netflix, ένας οπαδός εντόπισε ένα μικρό σφάλμα και το πόσταρε στο TikTok. Πηγαίνετε στο 1.28.10 και θα καταλάβατε τι εννοούμε.

https://twitter.com/hashtag/DontLookUp?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Δύο ημέρες μετά την κυκλοφορία του στη μικρή οθόνη, ο χρήστης του TikTok Ben Köhler (@sightpicture) μοιράστηκε ένα κλιπ από την ταινία, το οποίο περιελάμβανε μερικά καρέ με το συνεργείο της ταινίας στο πλατό μέσα στο πλάνο. Ο Μακέι ωστόσο τουίταρε, παραθέτοντας το άρθρο του EW σχετικά με το λάθος:”Αφήσαμε αυτό το πλάνο του κινηματογραφικού συνεργείου επίτηδες για να θυμόμαστε την παράξενη εμπειρία των γυρισμάτων μέσα στην πανδημία”.

https://t.co/jXvxdTUVAl

Δεν τον πιστεύουμε, πόσο meta meta επιτέλους είναι αυτή η ταινία.

Η ταινία είναι ήδη υποψήφια για τέσσερις Χρυσές Σφαίρες το 2022, συμπεριλαμβανομένης της Καλύτερης Ταινίας – Μουσικής ή Κωμωδίας. Και έγινε η ταινία με την μεγαλύτερη τηλεθέαση του Netflix.Να ειπωθεί σε αυτό το σημείο ότι οι κριτικοί κινηματογράφου δεν πρέπει να αξιολογούν την ηθική αξία μιας ταινίας. Και την έθαψαν. Βέβαια, το κοινό την αγάπησε. Οπότε, η ταινία έκανε αυτό που υποσχέθηκε, ένα σχόλιο για την πόλωση.

Δείτε εδώ το λάθος: 

 

@sightpicture #dontlookup #oops #moviemistakes ♬ original sound – Ben Köhler DP