Έχουμε πια φτάσει σε αυτό το σημείο που μπορούμε εύκολα να πούμε πως τίποτα δεν μας σοκάρει. Πανδημίες, πυρκαγιές, η “απειλή” για τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, και όλα όσα απαρίθμησε ο Διονύσης Ατζαράκης στο τελευταίο του βίντεο. Γενικώς, πλέον περιμένουμε τους εξωγήινους, που μεταξύ μας, σύμφωνα με μια φωτογραφία που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, ενδέχεται να είμαστε στην αρχή και αυτού του “κεφαλαίου”. 

Σε άλλα νέα, ένα εντελώς παράξενο πλάσμα, που με έναν τρόπο θυμίζει έμβρυο, βρέθηκε σε δρόμο του Σίδνεϊ την Τετάρτη, με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να προσπαθούν να καταλάβουν τι μπορεί να είναι. 

Ένας χρήστης, με όνομα Harry Hayes, ανέβασε στο Instagram ένα μικρό βίντεο στο οποίο φαίνεται ένα πλάσμα με μικρά μάτια και παράξενη υφή. Ο Hayes είχε βγει για τρέξιμο το πρωί της Δευτέρας και έπεσε πάνω του. Ανέβασε το βίντεο στο Instagram, αλλά ακόμα και ακαδημαϊκοί και ειδικοί δεν κατάφεραν να καταλήξουν στο τι ακριβώς είναι. 

“Βρήκα αυτό στον δρόμο, τι σκ@τ@ είναι”, έγραψε, με τους χρήστες όχι απλώς να μη μπορούν να δώσουν μια απάντηση, αλλά να κάνουν την ίδια ακριβώς ερώτηση. Χάος. 

“Ήταν ζωντανό;”, ρώτησε κάποιος.

Το Σίδνεϊ τις τελευταίες μέρες δέχεται ακραίες βροχοπτώσεις, με διάφορες περιοχές να έχουν πλημμυρίσει. “Το ένστικτό μου μου λέει πως πρόκειται για κάποιου είδους έμβρυο, αλλά με τον Covid, τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και τις πλημμύρες, θα μπορούσε κάλλιστα να πρόκειται για εξωγήινο”, σχολίασε ο ίδιος. 

Και να είναι εξωγήινος, ειλικρινά, δεν νιώθουμε τίποτα πια. Τίποτα απολύτως.