Ωραία η Κροατία. Να πουλήσω το νεφρό μου να πληρώσω ΔΕΗ, φυσικό αέριο, βενζίνη και να κλείσω εισιτήρια. Εκεί, χρεώνουν το πάρκινγκ στην παλιά πόλη όσο το ενοίκιο σε δυάρι στην Κυψέλη. Η ταινία δεν είναι σίγουρα αριστούργημα. Δεν θα πάρεις τηλέφωνο τη φίλη σου που έπαθε κυριακίλα και θέλει κλαρκ να την σηκώσει από καναπέ και να της πεις «δες το».

Πάρα πολλά στερεότυπα που δεν τα λες φεμινιστικά μετά (για την παντρεμένη που δεν κάνει σεξ και την χωρισμένη που κάνει μόνο σεξ) η ταινία μετατρέπεται σε τουριστικό αστυνομικό σίριαλ επιπέδου Σασμός. Η νέα μαμά είναι λίγο λιγότερο από ενθουσιασμένη που στριμώχνεται σε στενά βραδινά φορέματα και τακούνια και φοβάται την ιδέα να φορέσει μαγιό. Ελληνικό σίριαλ.

https://twitter.com/netflix?ref_src=twsrc%5Etfw

Η Μπεθ επιστρατεύει έναν φιλικό ταξιτζή, χήρο, τον Σύριο πρόσφυγα (Ζιάντ Μπάκρι) για να την  βοηθήσει να ακολουθήσουν στοιχεία που η αστυνομία δεν παίρνουν στα σοβαρά. Υπάρχει κι ένας ανατριχιαστικός ξενοδόχος (Adrian Pezdirc) κι ο σύζυγος που είναι τελικά σκέτη λέρα. Πάρα πολύ κυνηγητό στο υπέροχο Σπλιτ με τα λευκά της Keds. Σασπένς ίσως βρεις καλύτερο στις Οικογενειακές Ιστορίες. Η αγωνία της ηρωίδας μας επιδεινώνεται ακόμη περισσότερο όταν συνειδητοποιεί ότι οι αρχές τη θεωρούν ύποπτη για τη δολοφονία της φίλης της. Αλλά, αυτό δεν την κάνει να παθαίνει κρίση πανικού, τουναντίον, αρχίζει φλερτάκι με τον ταξιτζή.

https://twitter.com/ThanosPOS/status/1499808031508422667?ref_src=twsrc%5Etfw

Δεν χάνεις το χρόνο σου, 90 λεπτά είναι. Δείτε το. Πολλές υπερβολές και σενάριο τραβηγμένο από τα μαλλιά. Μοιάζει με διαφημιστικό σπρέι για τις μασχάλες. Δεν σε πείθει ότι κάποιος κινδυνεύει. Στοίχημα ότι θα λιγουρευτείς σουκου στο Σπλιτ.