Κάποιοι ηθοποιοί (ΟΚ, και σελέμπριτιζ) εκτός από διασκεδαστικοί και εξαιρετικά ταλαντούχοι, είναι και αρκετά εμφανίσιμοι. Βασικά πολύ εμφανίσιμοι. Σε άλλα νέα, είναι απολύτως λογικό το να θεωρείς πως ο Τομ Χάρντι είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς που έχουμε, αλλά διάολε είναι και από τους πιο ωραίους άντρες που έχουμε. Ναι, προφανώς. Αλλά ήξερες ότι έχει έναν σωσία; Έναν τύπο που του μοιάζει εξαιρετικά πολύ και τυχαίνει να είναι και εκείνος ηθοποιός; Και μάλιστα γνωστός. Εντάξει θα το δώσουμε αυτό: Ο Τομ Χάρντι και ο Λόγκαν Μάρσαλ-Γκριν θα μπορούσαν να είναι δίδυμα αδέρφια. 

Αυτό όμως δεν συμβαίνει μόνο με τον Χάρντι και τον Μάρσαλ Γκριν. Συμβαίνει και με άλλου δέκα διάσημους τύπους και τύπισσες εκεί έξω, που ακούν αρκετά συχνά ανθρώπους να τους λένε “κάποιον μου θυμίζεις” και δεν μιλούν για τους ίδιους, αλλά για άλλους εξίσου διάσημους ανθρώπους. Εντάξει, σε κάποιες περιπτώσεις όχι τόσο “εξίσου”, αλλά πιάνεις το point μας. 

Σε κάθε περίπτωση, παρακάτω θα δεις γνωστά πρόσωπα, τα οποία μοιάζουν υπερβολικά πολύ με άλλα διάσημα πρόσωπα, και ίσως, υπάρχουν μέρες που να τα έχεις μπερδέψει και εσύ. 

Henry Cavill – Matt Bomer

Leighton Meester – Minka Kelly

Logan Marshall-Green – Tom Hardy

Isla Fisher – Amy Adams

Javier Bardem – Jeffrey Dean Morgan

Margot Robbie – Jaime Pressly 

Bryce Dallas Howard – Jessica Chastain 

Richard Madden – Gus Kenworthy

Antoni Porowski – John Mayer