Η σειρά του Μάρκου Σεφερλή, Super Mammy, προκάλεσε αντιδράσεις. Με μια πρόχειρη ανάγνωση κάποιων «αστείων» του, και αν είναι κανείς πρόθυμος να προσπεράσει την πρώτη, ενστικτώδη αντίδραση που ουρλιάζει πως δεν πρόκειται καν για αστεία γιατί κυριολεκτικά δεν προκαλούν γέλιο, θα διαβάσει σε αυτά προβληματικές απόψεις για τη θέση της γυναίκας, την κουλτούρα του βιασμού, τα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα. Αλλά και πάλι, μένει να αναρωτιέται κανείς: ακόμα και αν ζούμε σε έναν εξαιρετικό κόσμο, στον οποίο ένα αστείο για έναν βιαστή δεν προσβάλει κανέναν, γιατί ο βιασμός είναι ένα έγκλημα που έχει εξαλειφθεί, γελάει κανείς με την υπόνοια ότι μια γυναίκα έτρεχε να προλάβει έναν βιαστή για να κάνει σεξ μαζί του; Μάλλον όχι.

Ώπα, άκυρο. Υπάρχει κάποιος που γέλασε και ομολόγησε πως ο Μάρκος Σεφερλής της έχει χαρίσει άπειρες στιγμές γέλιου. Είναι -ποια άλλη- η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Σας έλειψε; Την πεθυμήσατε; Επέστρεψε με νέο βίντεο, με την κλασική συνταγή: συμφωνεί με ό,τι διαφωνείτε.

Με το βίντεό της, η δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη σπεύδει να μαλώσει όσους αντέδρασαν στις άκομψες και αποτυχημένες -αν μας ρωτάς- απόπειρες χιούμορ του Super Mammy, ενημερώνοντάς μας πως αν κάποιος δεν θέλει να ακούγονται σατιρικά αστεία, είτε αυτά προέρχονται από τη Σοφία Μουτίδου είτε από τον Μάρκο Σεφερλή, τότε είναι φασίστας. Δεν την είδαμε να ανησυχεί για τη «λογοκρισία» σε άλλους σατιρικούς καλλιτέχνες βέβαια κατά καιρούς, αλλά θα το θεωρήσουμε τυχαίο. Τι; Όχι;

Το αγαπημένο μας κομμάτι του βίντεό της είναι εκείνο στο οποίο υποστηρίζει πως όποιος ενοχλήθηκε από το χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή, θέλει λίγο πολύ, να επιτεθεί στην -ιερή- ελληνική οικογένεια. Γιατί, ως γνωστόν, η ελληνική οικογένεια γελάει πολύ με υποτιμητικά για τη σεξουαλικότητα και τον κοινωνικό ρόλο της γυναίκας αστεία. Και αν το κάνει, αυτό είναι πολύ υγιές και δεν χρειάζεται να το αλλάξουμε. Όχι, δεν είναι απαραίτητο να βάλουμε κάτω τους γονείς μας και να τους εξηγήσουμε γιατί τέτοιες πεποιθήσεις δεν είναι ούτε χρήσιμες, αλλά ούτε και βιώσιμες το 2022. Ας τους βάλουμε να δουν Σεφερλή καλύτερα, με τις ευλογίες της Λατινοπούλου.

“Απολαύστε” το βίντεό της εδώ. Μετά μια γουλιά καφέ και συνεχίζουμε τις ζωές μας: