Πατήστε Decor Hardcore. Το κιτς είναι ιδέα. Αξίζει σεβασμό. Δεν είναι βαρετό. Δεν επιδιώκει να αντιγράψει την αισθητική Σκανδιναβών, δεν έχει τα ίδια φυτά των φασαίων, δεν έχει τακτοποιημένα φιλτραρισμένα σαλόνια, μπορεί να σας φανεί οικείο αν έχετε κληρονομήσει τα προικιά της γιαγιάς σας.

Ο λογαριασμός ανήκει στην Ksenia Shestakovskaia που έχει ως βάση της το Βερολίνο κι είναι αφιερωμένος σε όλους εμάς που αγαπάμε τον μαξιμαλισμό και την καλτίλα.

Οι ατέλειες τις περισσότερες φορές είναι ο ορισμός της ομορφιάς.

Παιδιά, η μόδα έχει καταντήσει κάτι κοινότυπο. Βαρετό; Ναι. Ενώ αν δεν παίρνεις τον εαυτό σου σοβαρά δεν σε απασχολεί η γνώμη των άλλων.

Ο παράδεισος του κιτς είναι γεμάτος καναπέδες με ροζ βελούδο. Και κακό μανικιούρ.

Γιατί είναι πάντα τα μπάνια θύματα του κιτς;

Νατάσα Θεοδωρίδου likes that post.

Η αστυνομία της μόδας σας ψάχνει.

Ο όρος κιτς (γερμανικά: Kitsch), πιθανότατα γερμανικής καταγωγής, χρησιμοποιείται κυρίως υποτιμητικά για την περιγραφή έργων τέχνης ή εν γένει αντικειμένων των οποίων η αισθητική θεωρείται ψεύτικη, επιτηδευμένη ή ευτελής, στερούμενη βαθιάς σκέψης, και με αποκλειστικό σκοπό την τέρψη του θεατή για οικονομικό όφελος. Συχνά ταυτίζεται με την έννοια του κακού γούστου.

Με τον όρο κιτς συνήθως περιγράφουμε όχι μόνο την έλλειψη καλού γούστου, αλλά την πνευματική και πολιτισμική «σαβούρα» που έχει κατακλύσει κάθε έκφανση της ζωής μας.

Οι λάτρεις του κιτς θεωρούν ότι είναι μια μη κομφορμιστική προσέγγιση της εσωτερικής διακόσμησης. Που ουσιαστικά απενοχοποιεί εικονοκλαστικά τις φόρμες που μας επιβάλλονται.Μας έχουν μάθει να πληρώνουμε περιουσίες για λευκά μινιμαλιστικά έπιπλα και να αποφεύγουμε επιπόλαια και μαξιμαλιστικά αντικείμενα. Δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα για επίδειξη αλλά μόνο για πρακτικούς σκοπούς πρεσβεύει ο μοντερνισμός.Όσο πιο θορυβώδης είναι η αισθητική σου, τόσο πιο αντικομφορτιστής είσαι. Μπορείτε να βρείτε το θάρρος να απορρίψετε τις προσδοκίες των άλλων από τη ζωή σας;