Πριν λίγες εβδομάδες, δοκιμάσαμε τη νέα τη Heineken® Silver στο Metaverse. Όσο δελεαστικό και αν ήταν το γεγονός πως από τη βολική καρέκλα γραφείου ή ακόμα καλύτερα, τον άνετο καναπέ μας, μπορούσαμε να παριστάνουμε τους έτοιμους, ντυμένους, σενιαρισμένους τύπους που είναι κάτι παραπάνω από έτοιμοι για ένα event, η μπίρα στην πραγματική ζωή δεν είναι ίδια. Πείτε με υπερβολική, αλλά έκανα μέχρι και τη σκέψη πως το Metaverse φτιάχτηκε για να μας θυμίζει πως η μπύρα είναι από εκείνες τις εμπειρίες που δεν χωρούν σε νέα digital σύμπαντα, κάνοντάς τα να φαίνονται σχεδόν μάταια και ελλιπή μπροστά στην απουσία της.

Το Metaverse event ήταν μια τρολιά της ίδιας της εταιρείας, η οποία -όσο και αν εμείς επιμένουμε να νιώθουμε φωστήρες, λόγω της αγάπης μας για τη μπύρα- ξέρει καλά πού και πώς η ουσία του προϊόντος αυτού εκτιμάται και εξαργυρώνεται. Κάπως έτσι, από avatars σε μεταβερσικές μπάρες, βρεθήκαμε σε ένα real life πάρτι στο Ωδείο Αθηνών, με πρόσβαση σε άφθονη Heineken® Silver. For real αυτή τη φορά.

ΟΚ, η Heineken® Silver είναι η πρώτη παγκοσμίως virtual μπύρα, η οποία λανσαρίστηκε με τον πιο παράδοξο meta τρόπο. Πρώτα μπήκαμε στο Metaverse για χάρη της και μετά νιώσαμε αυτό το παιδικό αίσθημα μισής ικανοποίησης. Έλειπε η ουσία. Ουσιαστικά, η εταιρεία μας έφερε εκεί ακριβώς που ήθελε, για να μας βάλει μετά στο Ωδείο, στην πιο εδώ και τώρα εμπειρία και να μας χαρίσει αυτό το ζεστό συναίσθημα ασφάλειας και αφθονίας. Βλέπεις, κάποιες φορές ασφάλεια είναι η εικόνα μιας bartender να κρατά δυο μπουκάλια μπύρας και να σου τα προσφέρει, χαμογελώντας, και ξέροντας πως από την πρώτη αφή, η μπύρα αυτή σου υπόσχεται αυτή την πολυπόθητη δροσιά και σε κάνει αρχές Απριλίου να σκέφτεσαι τα καλοκαιρινά μεσημέρια, που διψάς για μπίρα και μόνο για μπίρα. Ούτε νερό μπορεί να σε ικανοποιήσει.

Τι σημαίνει For Real σε ό,τι αφορά τη Heineken® Silver; Στη μεγάλη εικόνα, μεταφράζεται σε μουσικές από τους Djs Korilla και Nick Jojo. Σε ένα διασκεδαστικό live act της Natasha Kay, προχωρώντας και σε μια on stage και φρέσκια συνεργασία με την καλλιτέχνιδα γκράφιτι Devil’s Claw. Κυριολεκτικά, η δεύτερη ζωγράφισε στο ρούχο της πρώτης, σε ένα πάντρεμα τεχνών που -μεταξύ μας- μέχρι και στο Metaverse θα μας εντυπωσίαζε. Πόσο μάλλον στην πραγματική ζωή. Μιλώντας για Metaverse, προφανώς δεν θα μπορούσε να λείπει από το event. VR glasses εμφανίστηκαν και όποιος ήθελε μπορούσε να γράψει χειρόγραφα το μήνυμά του σε ψηφιακό περιβάλλον, ενώ παράλληλα είχε τη δυνατότητα να δημιουργήσει τον ψηφιακό του κλώνο και να χορέψει μαζί του. Ας πούμε πως η meta διάσταση, έχει πλάκα όταν τη Heineken® Silver σου την κρατάς στο χέρι.

For real, στη μικρή, εντελώς προσωπική και περιορισμένη στις πέντε αισθήσεις σου εικόνα, σημαίνει μπύρα. Δροστιστική, απαλή, με έναν απρόσμενο τρόπο, με επίγευση που σε κάνει να σκέφτεσαι την επόμενη γουλιά. Τι τη διαχωρίζει από την αυθεντική Heineken®. Πολλά και τίποτα ταυτόχρονα. Ζυθοποιείται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, ψύχεται κατά την ωρίμανση στον -1 βαθμό, αλλά έχει την εγγυημένη ποιότητα Heineken®. Έχει την ίδια υψηλή ποιότητα και φυσικά συστατικά, το ίδιο eyepleasing χρυσοκίτρινο χρώμα, αλλά ήρθε για να ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές προτιμήσεις. Τους σύγχρονους, νέους καταναλωτές, που μπορεί αρχικά να πίστευαν πως ένα ψηφιακό πάρτι, αλλά σε πραγματικό χρόνο θα αντιλαμβάνονταν πως τους λείπει ένα βασικό στοιχείο απόλαυσης. For real απόλαυσης. Μια extra fresh Heineken® Silver. Ίσως και ακόμα μια.

#HeinekenSilver #ExtraFreshForReal

Μάθε περισσότερα για τη Heineken® Silver εδώ.