Χωρίς αμφιβολία, η αγαπημένη ταινία του Τζο Μπάιντεν είναι το The Sixth Sense με τον Μπρους Γουίλις. Ο Αμερικανός πρόεδρος ταυτίζεται με το έπος του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν και το δείχνει με κάθε τρόπο, ακόμα και στις ομιλίες του αφού σαν άλλος Κόουλ βλέπει πράγματα που δεν μπορεί δει ένας κοινός άνθρωπος. Βέβαια, η αγάπη του προς το παραφυσικό αυτό θρίλερ δίνει τροφή στους Ρεπουμπλικανούς οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τη νέα του γκάφα, αφήνοντας αιχμές για την νοητική του κατάσταση.

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του για την κρίση στην εφοδιαστική αλυσίδα των ΗΠΑ, ο Τζο Μπάιντεν, ο ένας και μοναδικός προστάτης της παγκόσμιας ειρήνης που προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει την Ουκρανία μία ακόμα βάση των Αμερικανών, έστρεψε το κορμί του προς τα δεξιά και έδωσε το χέρι του στον Κάσπερ, το φαντασματάκι. Βέβαια, για την Αμερική μιλάμε, όλα ένα είναι ένα σόου αλλά το να δίνεις το χέρι σου σε έναν αόρατο συνομιλητή πάει πολύ.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο. Το ίδιο είχε συμβεί και πριν από μερικές ημέρες μετά την εκδήλωση στον Λευκό Οίκο, παρουσία μάλιστα ενός άλλου υπέρμαχου της ειρήνης, του Μπαράκ Ομπάμα. Φιλαράκια οι δυο τους, ο Τζο ήταν το δεξί χέρι του πρώην προέδρου πριν από μερικά χρόνια, τότε που ο αμερικανικός στρατός… ας το αφήσουμε καλύτερα, το θέμα μας είναι ο Μπάιντεν.

Πριν από μερικές ημέρες λοιπόν, «χάθηκε» πάλι, μόνο που τότε υπήρχε μία λογική εξήγηση καθώς όλοι οι παριστάμενοι είχαν στρέψει την προσοχή τους στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ. Αν έχει χιούμορ πάντως, στην επόμενη ομιλία του θα ξεκινήσει με το «I see dead people».