Όσο το καλοκαίρι πλησιάζει, τόσο μεγαλώνει η ανυπομονησία μας για ηλιοθεραπεία, υπαίθρια happenings αλλά και μεταμεσονύχτιες βόλτες στη θάλασσα. Η ζέστη όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να φοράμε μόνο ρούχα που δεν μας ζεσταίνουν και που δεν είναι καθόλου προσεγμένα. Αντιθέτως με την ζέστη μπορούμε να δείχνουμε κομψοί και μοδάτοι φορώντας από απλά t shirts και σορτς ανδρικά μέχρι ανδρικές παντελόνες και λινά πουκάμισα. Καθώς λοιπόν, κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών οι υπαίθριες δραστηριότητες πληθαίνουν, το ύφασμα των ρούχων μας είναι αρκετά σημαντικό γιατί αυτό είναι ουσιαστικά που μας κρατά ζεστούς ή δροσερούς. Επιλέξτε λινά υφάσματα είτε για τις επίσημες ή τις καθημερινές βερμούδες σας και μακό μπλουζάκι που από την φύση τους θεωρούνται πιο δροσερά και ταυτόχρονα είναι αρκετά trendy. Mε αυτόν τον τρόπο θα έχετε πάντα μια όμορφη καλοκαιρινή χωρίς να ιδρώσετε!

Τι να αγοράσετε στον σύντροφό σας γι’ αυτό το καλοκαίρι;

Αν ο σύντροφό σας είναι ένας άνθρωπος που δεν συνηθίζει να αλλάζει συχνά την γκαρνταρόμπα του και έχετε βαρεθεί να τον βλέπετε με τα ίδια ρούχα και αυτό το καλοκαίρι, τότε δραστηριοποιηθείτε. Πάρτε την πρωτοβουλία και αντικαταστήστε του εσείς τα ρούχα ή έστω ένα μέρος αυτών και μαζί με αυτά εμπλουτίστε την ντουλάπα του και με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Για να ξεκινήσετε σωστά τις αγορές σας, γράψτε στην αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης «ελέγχω γυαλιά ηλίου ανδρικά στο answear». Με αυτήν την αναζήτηση θα βρεθείτε σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα σας προτείνει τρόπους με τους οποίους ο σύντροφός σας θα αναδειχτεί φορώντας κάποια πολύ εκλεπτυσμένα ρούχα και αξεσουάρ όπως μοδάτα γυαλιά ηλίου και φλοράλ πουκάμισα. Αφού περιηγηθείτε στο site θα μπορέσετε να βρείτε ακόμα και παπούτσια όπως για παράδειγμα ανδρικές εσπαντρίγιες τις οποίες ακόμα και αν δεν τις έχει ξαναφορέσει ποτέ θα τις λατρέψει. Σκεφτείτε λογικά και ψωνίστε γι’ αυτόν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα μπορεί να φορέσει εύκολα και μην επιλέξετε αυτά που αρέσουν μόνο σε εσάς γιατί θα παραμείνουν ως έχουν στην ντουλάπα του. 

Γιατί το λινό πρέπει να απαρτίζει ένα trendy ανδρικό καλοκαιρινό outfit;

Πολλοί είναι αυτοί οι άνδρες που υποστηρίζουν ότι όταν έχουν μια επίσημη πρόσκληση την καλοκαιρινή περίοδο, το κουστούμι αποτελεί μονόδρομο. Αυτό δεν είναι αλήθεια, αφού υπάρχουν εκατοντάδες άλλες επιλογές που μπορεί να κάνει.  Η πιο συχνή, πιο safe και σίγουρα πολύ κομψή επιλογή είναι το λινό ύφασμα. Τα ανδρικά λινά outfits κινούνται συνήθως σε παλ χρωματισμούς και αποτελούν την επιτομή της κομψότητας σε λίγο πιο επίσημες καλοκαιρινές περιστάσεις. Οι παλ αποχρώσεις του σε συνδυασμό με ένα μαυρισμένο σώμα μπορεί να κάνουν μια αδιάφορη εμφάνιση απλά άψογη και όλοι να συζητούν γι’ αυτό το απλό επιτηδευμένο look που έχετε υιοθετήσει. Μία πολύ καλή επιλογή που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και σε επίσημη περίσταση είναι το λινό μάο πουκάμισο που προσδίδει ένα άλλο κύρος στον άνδρα. Τέτοιου είδους ρούχα μπορείτε άνετα να βρείτε στην Tommy Hilfiger και σε πολύ προσιτές τιμές.