Περίεργοι καιροί αυτοί που ζούμε, το multiverse έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, όπως και στην ποπ κουλτούρα γενικότερα και έτσι είναι πολύ λογικό να έχουν επηρεαστεί κάποιοι, ιδίως αυτοί που είναι φαν του Spider-man ή του Doctor Strange.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι λίγα τα άτομα που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την πραγματικότητα από την παράλληλη πραγματικότητα και αυτό πλέον βγαίνει προς τα έξω. Αν δείτε κάποια ομιλία του Ανδρέα Παπανδρέου από το 1981 να την παρουσιάζουν ως live γεγονός μην απορήσετε, κάποιος θα έχει ανοίξει καμιά πύλη.

Αυτό θα έγινε μάλλον και χθες το βράδυ στον ΣΚΑΪ, την ώρα που έπαιζε η σαπουνόπερα του Ατζούν aka Survivor. Σκεφτείτε τώρα πώς ένιωσαν όσοι παρακολουθούσαν τους παίκτες να τρώνε καρύδες όταν, από το πουθενά, εμφανίστηκε ένα μπανεράκι με άσχημα νέα. Μόνο που αυτά τα «νέα» ήταν από το 2019, τότε που είχαμε νεκρούς στην Χαλκιδική λόγω της κακοκαιρίας.

 

Όπως ήταν λογικό, η είδηση προκάλεσε ανησυχία μέχρι που αποδείχτηκε πως επρόκειτο για λάθος. Ακολούθησε χαμός στo Twitter με τον σταθμό να ζητεί συγγνώμη εξηγώντας πως το λάθος οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα. Γιατί δεν βγαίνει κάποιος υπεύθυνα να μας μιλήσει για το multiverse, ε;

«O τίτλος παλαιότερης είδησης εμφανίσθηκε στο κάτω μέρος της τηλεοπτικής οθόνης κατά τη διάρκεια προβολής του αποψινού επεισοδίου του Survivor, λόγω τεχνικού προβλήματος. Ο ΣΚΑΪ ζητά συγγνώμη από τους τηλεθεατές του για την αναστάτωση» αναφέρει δημοσίευμα στο skai.gr αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει. Στο Twitter το πάρτι είχε ήδη ξεκινήσει.

https://twitter.com/hashtag/survivorGR?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/hashtag/%CE%A7%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw