Εκπληκτική και πρωτότυπη δημιουργία το Twitter, ο Έλον Μασκ θα πρέπει να είναι πολύ περήφανος για τη νέα του αγορά. Αν τελικά ισχύει αυτή καθώς πολλά διαβάζουμε το τελευταίο διάστημα. Αλλά το θέμα μας δεν είναι τα δισεκατομμύρια που έχει στην άκρη ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, το θέμα μας έχει να κάνει -ξανά- με τη χώρα μας.

Εδώ και λίγες ημέρες οι Έλληνες χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας το «γύρισαν» στο Reddit. Όχι, δεν έκαναν log out από το Twitter, απλώς το έκαναν να μοιάζει με ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης που προσφέρει προβληματισμό με το τσουβάλι και όλα αυτά, για μια ερώτηση που κάλλιστα θα μπορούσες να διαβάσεις -μάντεψε- στο Reddit.

O χρήστης Ezi έκανε στους ακόλουθούς του την εξής ερώτηση: «παιδιά σε ποια πόλη της Ελλάδας δεν θα μετακομίζατε ποτέ, όσα χρήματα κι αν σας έδιναν;» και το tweet ξέφυγε από τα στενά όρια του λογαριασμού του με αποτέλεσμα να συζητηθεί έντονα από όλη την «κοινότητα». Γιατί, αυτό έλειπε, να μην θιχτεί κάποιος για την περιοχή που ζει ή μεγάλωσε όταν τη βλέπει σε σχετικές λίστες. 

Με μια γρήγορη ματιά, δυστυχώς για κάποιους, βρήκαμε τις νικήτριες περιοχές (δεν είναι αυτοί οι καλοκαιρινοί προορισμοί) σε μια πρωτιά που σίγουρα θα θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα. Τι να κάνουμε ρε παιδιά, δεν είναι όλοι για όλα, είναι λογικό να μην μας αρέσουν κάποιες πόλεις. Λογικές είναι επίσης και κάποιες απαντήσεις (no offence) και δεν μας έκαναν καμία εντύπωση που τις βρήκαμε στην κορυφή της λίστας.

Εμείς αφήνουμε τις top περιοχές που δεν πρέπει να μετακομίσεις σύμφωνα με τις απαντήσεις που δόθηκαν στο Twitter και φεύγουμε ήσυχα ήσυχα πριν ξεσπάσει ο διαδικτυακός «εμφύλιος». Ακολουθούν και μερικά tweets με μερικές ακόμα φιλικές παροτρύνσεις.

-Αγρίνιο
-Πτολεμαΐδα
-Λαμία
-Λάρισα
-Καρδίτσα

Επίσης: