Είναι μια αλήθεια. Όσοι επιλέγουν να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε κάποιο νησί (αν βρουν δωμάτιο), συνήθως γεμίζουν το feed μας με διάφορες φωτογραφίες που μας κάνουν να ζηλεύουμε. Οι περισσότερες από αυτές, όμως, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και ίσως είναι προτιμότερο που κοιτάζουμε τις περιπέτειές του από το ζεστό μας διαμέρισμα στην Καλλιθέα. Για να πετύχουν το τέλειο κλικ όλοι αυτοί που μας τρίβουν τη μούρη το πόσο ωραία περνούν, βρέθηκαν πολλά λεπτά κάτω από τον ήλιο, σε ουρές ή σε άβολες στάσεις. Οι καρδιές στο Instagram βασίζονται σε ένα ψέμα και απαιτούν θυσίες.

Ποιοι είναι οι πιο hot καλοκαιρινοί προορισμοί της χώρα μας για τους εγχώριους και μη τουρίστες; Σχεδόν όλα τα νησιά μας. Η Σαντορίνη μαζί με τη Μύκονο, βέβαια, ανήκουν σε άλλη κατηγορία καθώς, όπως και να το κάνουμε, συγκεντρώνουν τον περισσότερο κόσμο. Και όπου υπάρχει κόσμος, υπάρχει και δίψα για φωτογραφίες, πολλές φωτογραφίες. Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει η travel blogger και φυσικά instagrammer, Λούσι Τρανός η οποία, το τονίζουμε αυτό, δεν έχει καμία σχέση με τον Έλληνα τράπερ που πρόσφατα είχε τα δικά του μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη.

Η Τρανός, όπως πολλοί άλλοι, βρέθηκε στη Σαντορίνη και θέλησε να μοιραστεί με τους followers της το πώς μοιάζει μέσω της οθόνης και πώς είναι στην πραγματικότητα το υπέροχο αυτό νησί. «Δείχνοντας την πραγματικότητα από την Οία στη Σαντορίνη. Πιθανότατα θα είναι γεμάτο το διάσημο σημείο του ηλιοβασιλέματος και ο κόσμος θα κάνει ουρά για να τραβήξει φωτογραφίες στα σημεία με τους μπλε τρούλους, εκτός αν φτάσετε εκεί στις 7 το πρωί», έγραψε η instagrammer και μας προετοίμασε για τη συνέχεια.

«Η Οία ένα από τα πιο όμορφα σημεία στον κόσμο, οπότε δεν είναι περίεργο που προσελκύει τόσους πολλούς ανθρώπους. Θα ξυπνούσατε νωρίς για να δείτε την Οία χωρίς κόσμο;», ρώτησε η Τρανός και στη συνέχεια μοιράστηκε τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από την ινσταγκραμική ζωή όσων επισκέπτονται την Οία. Μαρτύριο, αυτό έχουμε να πούμε εμείς.

Οι σκηνές από τη Σαντορίνη εξέπληξαν τους 200.000+ ακολούθους της καθώς δεν πίστευαν ότι τόσος κόσμος περίμενε για μια μοναδική φωτογραφία. Γενικότερα, πολλά μπορεί να γίνουν για μια φωτογραφία, αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα που έχουμε διαβάσει.