Θα σε τρόμαζε ένα 5χρονο παιδί; Φυσικά και θα σε τρόμαζε αν έκανε βόλτες στη γειτονιά με μάσκα Chucky. Κάτι τέτοιο βίωσε η Kendra Walden, η οποία είδε σε δρόμο της Αλαμπάμα κάποιον με τη μορφή του Chucky, της κούκλας δολοφόνου της ταινίας “Child’s Play” να κάνει χαλαρή βολτούλα. Ναι, ακολούθησαν ουρλιαχτά, αλλά δεν είναι αυτό που νομίζεις. 

«Έκανα ανακαίνιση ενός σπιτιού στην περιοχή και εγώ και μερικοί από τους υπαλλήλους μου γυρίζαμε σπίτι. Όταν τον πλησιάσαμε, είδαμε ότι ήταν αληθινός» είπε, μιλώντας για τη στιγμή που αντίκρυσε το θέαμα μαζί με συνεργάτες της. «Μας κατατρόμαξε», τόνισε, ενώ είπε πως ο αδερφός της, που είναι πεζοναύτης, ήταν μαζί της εκείνη τη μέρα και «θα πέθαινε επί τόπου», μιας και «ο μεγαλύτερος φόβος του σε όλο τον κόσμο είναι ο Chucky». Το καταλαβαίνουμε. 

Αφού μάζεψαν ό,τι κουράγιο είχαν, αποφάσισαν να κάνουν μια στροφή για να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται. Τότε συνειδητοποίησαν πως επρόκειτο απλώς για ένα παιδί. ΟΚ, ένα παιδί με πολύ μαύρο χιούμορ μάλλον. «Όταν γυρίσαμε, το αγόρι είχε βγάλει τη μάσκα του, αλλά την έβαλε και πάλι και πέρασε τον δρόμο», σημείωσε. 

«Αγαπητοί γονείς αυτού του μικρού αγοριού με το κοστούμι του Chucky. Μαζέψτε το παιδί σας. Παραλίγο να πάθω ανακοπή», έγραψε η 31χρονη στο Facebook.

Προφανώς και έβγαλαν τις απαραίτητες φωτογραφίες και η ανάρτησή τους έγινε viral.