Αυτό ήταν! Κυρίες και κύριοι, σύντροφοι και συντρόφισσες, συνοδοιπόροι σε αυτή τη ζωή και ανταγωνιστές σε αυτόν τον πολιτικό στίβο, με λύπη σας μεταφέρουμε ότι ο Κωνσταντίνος  Μπογδάνος θα πάρει την κούτα με τα πράγματά του και θα κάνει ένα ακόμα walk of shame, μετά από αυτό που αναγκάστηκε να κάνει μετά τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία.

Με κάθε επισημότητα, ο μέγας μάγιστρος της Εθνικής Δημιουργίας, Θάνος Τζήμερος, μαζί φυσικά με τον πιστό του ιππότη, Φαήλο Κρανιδιώτη, διέγραψαν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο από το «κόμμα». Και αυτό μας στεναχώρησε διότι στην πρόσφατη εκδήλωσή τους (πήγαμε, ήταν υπέροχα)  φάνηκαν πολύ αγαπημένοι, πιστέψαμε ότι θα πάνε μπροστά. Άλλα όχι, κάναμε λάθος. 

Ας πάμε στην ανακοίνωση γιατί μας πήραν τα ζουμιά: 

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική. Θάνος Τζήμερος

Φαήλος Κρανιδιώτης».

Ευτυχώς για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, θα πάρει μαζί του τη νέα του φίλη, την καθόλου προκλητική Αφροδίτη Λατινοπούλου. Η μοναξιά δεν αξίζει σε κανέναν, μην το ξεχνάτε αυτό.