Μοτεράκια “σε τρέλα”, χρώματα, σκιαγραφήσεις και βελόνες παίρνουν φωτιά σε ένα event που δεν παίζει με τίποτα να χάσουμε. Το Athens Tattoo Expo επιστρέφει για 6η φορά αυτόν τον Οκτώβρη με ένα πολύ δυνατό τριήμερο για να γιορτάσουμε την τέχνη της δερματοστιξίας, την παλιά συνήθεια των ναυτικών και των φυλακισμένων, που πλέον αποτελεί τον “γλυκό εθισμό” χιλιάδων ανθρώπων. Γιατί -όπως θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι- “ένα tattoo ίσον κανένα”.

Στις 28-29-30 Οκτωβρίου λοιπόν, 120 καλλιτέχνες από την ελίτ της εγχώριας σκηνής δίνουν το ετήσιο ραντεβού τους στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι, όπου θα κάνουν live tattooing, αποδεικνύοντας με κάθε “χτύπημα” το υψηλό επίπεδό τους. Το Athens Tattoo Expo είναι ίσως, η καλύτερη ευκαιρία να δούμε από κοντά το έργο των καλλιτεχνών που έχουμε “σταμπάρει” καιρό, αλλά και να γνωρίσουμε καλλιτέχνες που αξίζει να εμπιστευτούμε. Ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό στυλ και την τεχνική του θα δημιουργήσουν μπροστά μας tattoo διαφορετικών ειδών, από old school, abstract, ρεαλιστικό μέχρι και γιαπωνέζικο, βάζοντας μας στον πειρασμό για περισσότερα tattoo.

Πάρε το εισιτήριο σου εδώ

Όμως, το Athens Tattoo Expo δεν τελειώνει εκεί. Η γιορτή του tattoo έχει για μια ακόμη φορά τα πάντα: Tattoo Contests, Dj sets που δεν πρέπει να χάσεις, Live Bands που θα δώσουν τον ρυθμό παράλληλα με τον ήχο από τα εκατοντάδες μοτεράκια, μια μοναδική Art Exhibition Experience, Game Rooms, Graffiti Show, Bike and Skate Show, Body Painting Shows και Acrobatics. Μιλάμε για εμπειριάρα!

Athens Tattoo Expo & Barber Expo: συμμαχία

Αυτό το τριήμερο μέρος του Παλιού Αμαξοστασίου ΟΣΥ στο Γκάζι θα καταληφθεί από ψαλίδια και κουρευτικές μηχανές, αφού για μια ακόμα χρονιά θα πραγματοποιηθεί παράλληλα το 3ο Barber Expo, όπου 15 από τα πιο γνωστά barbershops της Ελλάδας θα δώσουν το παρών με περίπτερα, διαγωνισμούς, σεμινάρια και φυσικά live barbering, φέρνοντας στο σήμερα τεχνικές από το παρελθόν, όπως traditional, vintage Americana, punk και ροκ εν ρολ, έως hip hop και classics από 20s και 30s. 

Πάρε το εισιτήριο σου εδώ

Star your body: κάνε ένα αστέρι για καλό σκοπό

Από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του, το Athens Tattoo Expo στηρίζει τη δράση του Οργανισμού Make A Wish, που έχει στόχο την εκπλήρωση ευχών που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Οι επισκέπτες λοιπόν, του τριημέρου θα μπορούν να “χτυπήσουν” ένα αστεράκι μέσα από μερικά επιλεγμένα σχέδια και το 100% του αντιτίμου θα δοθεί στον Οργανισμό του Make A Wish. 

Πάρε το εισιτήριο σου εδώ

Μέρες & Ώρες: 

Παρασκευή 14:00 – 23:00
Σάββατο  12:00 – 23:00 
Κυριακή   12:00 – 23:00
Πάρε το εισιτήριο σου εδώ