Σε αυτή τη ζωή, όπως έχει δείξει και η Ιστορία, πρέπει να τα περιμένουμε όλα. Για να είμαστε ειλικρινείς, όμως, δεν περιμέναμε ποτέ να διαβάσουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς έβρισε και έδιωξε τον πατέρα του από το γήπεδο. Οι λόγοι της απομάκρυνσής του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί αλλά κάτι μας λέει ότι αυτό το σίριαλ έχει ακόμα πολύ ψωμί καθώς ο Απόστολος Τσιτσιπάς μετά το «μ@λ@κας είσαι» που άκουσε, πέρασε στην αντεπίθεση.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης για το 500άρι Indoor τουρνουά, Erste Bank, της Βιέννης κόντρα στον Αυστριακό, Νο155 του κόσμου, Ντένις Νόβακ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα πήρε στο κρανίο και μετά από break που δέχθηκε στο ξεκίνημα του πρώτου σετ από τον αντίπαλο του, έκανε μια τρομερή επίθεση προς το μέρος του πατέρα του. Πιο συγκεκριμένα, φώναξε «μ@λ@κ@ς είσαι» προς το σημείο του πατέρα του ενώ πρόσθεσε και ένα «φύγε».

 

Μάλιστα, ο Έλληνας τενίστας έκανε και μια ανάρτηση στο Twitter με ξεκάθαρο αποδέκτη και χωρίς να αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. «Κανείς δεν μένει μαζί σου για πάντα, μάθε να επιβιώνεις μόνος». Ο Απόστολος Τσιτσιπάς, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter, απάντησε στον γιο του με 8 αναρτήσεις και πλέον μιλάμε για μια κόντρα που έχει ξεφύγει από τα στενά όρια του court, μεταφέρθηκε και στο διαδίκτυο και εξελίχθηκε σε ένα ξεκατίνιασμα άνευ προηγουμένου.

https://twitter.com/steftsitsipas/status/1585520168083636224?ref_src=twsrc%5Etfw

Η θέση μας ως Provocateur, είναι η εξής: Στέφανε, Απόστολε, σταματήστε να τσακώνεστε, δεν είναι ωραία πράγματα αυτά. Να είστε αγαπημένοι. Οι συμπεριφορές αυτές πάνε πίσω το ελληνικό τένις, ένα άθλημα που έχει χαρίσει στον ελληνικό λαό αμέτρητες χαρές. Αδώνι Γεωργιάδη, ήρθε σειρά σου να λάμψεις.

*Το κείμενο δεν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Τα tweets, ναι.