Ποιος δεν θα ήθελε να ξυπνάει το πρωί και να πίνει τον καφέ του σε μια ειδυλλιακή βίλα, μπροστά στην πισίνα του; Σίγουρα βλέποντας κάποιες από τις αγαπημένες σου ταινίες έχεις ζηλέψει, εκτός από τους αγαπημένους σου πρωταγωνιστές, και τα υπερπολυτελή σπίτια στα οποία έγιναν τα γυρίσματα!

Ακολουθούν 5 ονειρεμένα σπίτια στα οποία ο καθένας μας θα ήθελε να μένει!

Η βίλα από την ταινία The Bodyguard

Tην είδαμε στην ταινία The Bodyguard και στον Νονό. Η έπαυλη αυτή στο Beverly Hills, είναι η ίδια όπου ο Πρόεδρος JFK και η Jackie Kennedy έμειναν κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος. Προς το παρόν πωλείται για 125 εκατομμύρια δολάρια. Το σπίτι, το οποίο κάποτε ανήκε στον William Randolph Hearst, διαθέτει 18 υπνοδωμάτια, 25 μπάνια, δύο πισίνες, 12 τζάκια και αρκετούς υδάτινους και μη υδάτινους κήπους.

Η βίλα από την ταινία Call me by your name

Η Villa Albergoni, που πλαισίωσε ρομαντικά την ταινία Call Me By Your Name του Luca Guadagnino, μπήκε πρόσφατα στις λίστες των μεσιτικών γραφείων για πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια. Η βίλα στο Moscazzano της Ιταλίας ήταν το σπίτι του πρωταγωνιστή που ενσάρκωνε ο Timothée Chalamet στην ταινία. Η κατοικία διαθέτει διάφορες τοιχογραφίες του 16ου αιώνα, 14 δωμάτια, επτά μπάνια και ένα εκτεταμένο κτήμα με αιωνόβια δέντρα για αυθεντικό ιταλικό γούστο.

Διάβασε τη συνέχεια στο Thenotebook.gr