Δεν είναι ωραίο να γελάτε με τις ατυχίες των άλλων, δεν σας το έχουν πει αυτό; Πρέπει επιτέλους να μεγαλώσετε, να ωριμάσετε, δεν είστε πια στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο που γελούσατε με τις γλίστρες που έτρωγε ο κολλητός στο προαύλιο. Έχετε φτάσει -λέμε τώρα- κοντά στα 30, κάποιοι ίσως τα έχετε ξεπεράσει κιόλας, είναι δυνατόν να δίνετε το κλικ σας σε ένα κείμενο που έχει στον τίτλο τις λέξεις “τούμπα, “live” και “ΕΡΤ”;

Καλά κάνατε, αν δεν γελάσουμε τώρα πότε θα γελάσουμε δηλαδή;

Λοιπόν, θα καούμε στην Κόλαση αλλά δεν πειράζει, αξίζει. Κατά την διάρκεια ζωντανής σύνδεσης της εκπομπής της ΕΡΤ «Σαββατοκύριακο από τις 6», είχαμε μια τούμπα. Ναι, τόσο ξερά. Δεν είναι η πρώτη φορά φυσικά αφού είχαμε και την εντυπωσιακή σαβούρα μιας ηλικιωμένης μπροστά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η δημοσιογράφος περιέγραφε τον καιρό στην Θεσσαλονίκη μετά τα πρώτα κρύα στη χώρα μας από μία πλατεία. Εκεί βρίσκονταν και μερικά νεούδια που έκαναν rollers έτσι, για να ξεσκάσουν. Μάλιστα, με περιπαικτική διάθεση μία κοπέλα ρώτησε την δημοσιογράφο από ποιο κανάλι είναι. 

Η δημοσιογράφος απάντησε «από την ΕΡΤ» ενώ στην συνέχεια η fast & furious κοπέλα πέρασε από πίσω της με τα rollers. Και έπεσε. «Την ματιάσαμε την κοπέλα» ακούστηκαν να λένε οι παρουσιαστές από το στούντιο αλλά, ξέρετε τώρα, σημασία δεν έχει η πτώση, σημασία έχει το πώς θα σηκωθείς.