Θα το έχετε σίγουρα καταλάβει οπότε δεν έχει καμία ουσία να το κρύψουμε. Τους λατρεύουμε. Έχουμε ασχοληθεί δύο φορές με το δίδυμο Τάσος Δούσης-Ευτύχης Μπλέτσας και, τις δύο φορές, καταλάβαμε ότι και εσείς τους έχετε τεράστια αδυναμία. Το πρώτο κείμενο αφορούσε τις καλοκαιρινές τους εκπομπές και το δεύτερο, τις χειμερινές τους. Στην ουσία, κάναμε σύγκριση των εκπομπών τους και βάλαμε κάτω τον τρόπο που τρώνε, ντύνονται και διασκεδάζουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι απολαύσαμε κάθε λέξη των κειμένων και αν μπορούσαμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω ώστε να τα γράψουμε ξανά, θα το κάναμε.

Από τις αντιδράσεις και στις δύο αυτές δημοσιεύσεις που αναφέραμε παραπάνω, είδαμε ότι έχετε και εσείς τις προτιμήσεις σας. Με λίγα λόγια, είχατε χωριστεί σε στρατόπεδα και γράψατε τα υπέρ και τα κατά τις εκάστοτε εκπομπής. Δεν θα σας κρίνουμε, κάναμε και εμείς το ίδιο μόνο που, αυτή τη φορά, οι πρωταγωνιστές μας έβαλαν στη θέση μας. Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Δούσης μας έβαλε στη θέση μας και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με αυτό αφού ήταν καιρός να καθαρίσει το τοπίο για τη σχέση τους.

Ο Τάσος Δούσης, λοιπόν, μίλησε στο περιοδικό YOU και έκανε μερικές αποκαλυψει, απαντώντας στις εξής ερωτήσεις: 

Ο κόσμος βλέπει στην τηλεόραση έναν τύπο που γυρίζει τον κόσμο μέσα σε μια απίθανη χλιδή και έχει σχηματίσει μια άλλη εικόνα για σένα…

Η εικόνα που έχει για μένα ο κόσμος είναι η σωστή. Δεν το παίζω… Βασιλάκης Καϊλας! Ο κόσμος, ιδιαιτέρως τα παιδιά, έχει ένστικτο, δεν μπορείς να τον κοροϊδεύεις. Πέρασα δύσκολα αλλά τελικά τα κατάφερα. Ούτε ο πρώτος είμαι ούτε ο τελευταίος.

Με τον Ευτυχή Μπλέτσα κάνετε μια σχεδόν ίδια εκπομπή. Πώς τον βλέπεις;

Κάνουμε μια ταξιδιωτική εκπομπή εντελώς διαφορετική. Τον Ευτύχη Μπλέτσα δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά για μένα είναι μάγκας και αγωνιστής, του βγάζω το καπέλο! Εκείνος κάνει ένα πρόγραμμα διαφορετικό, που ο κόσμος το αγαπάει και το στηρίζει.

Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο καλύτερος;

Ας το κρίνει ο κόσμος… Ως τηλεθεατής έχεις τη δυνατότητα να κρίνεις εάν αυτό που βλέπεις σου αρέσει ή όχι, αλλά όταν δεν έχεις άποψη ταξιδιωτική δεν γνωρίζεις ποιος τα λέει καλύτερα. Για να έχεις άποψη “Μπλέτσας ή Δούσης” κάνε το εξής: Δες ταξίδι στο Παρίσι του Μπλέτσα και ταξίδι στο Παρίσι του Δούση ακόμα καλύτερα, θα ήταν να έχεις ταξιδέψει και ο ίδιος στο Παρίσι για να έχεις πιο ολοκληρωμένη άποψη, αλλιώς είναι δύσκολο να κρίνεις ένα πρόγραμμα ταξιδιωτικό. Πιστεύω ότι εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό που κάνει ο Μπλέτσας και ο Μπλέτσας δεν θα μπορούσε να κάνει αυτό που κάνω εγώ. Πάντως και τα δύο προγράμματα κάνουν εξαιρετικές τηλεθεάσεις.

Τίμιος, ευγενικός και δίκαιος ο Τάσος Δούσης απέναντι στον συνάδελφό του αν και περιμέναμε ένα μικρό μπιφ από το πουθενά. Μπράβο του, πάντως, τα καλά του λόγια μας θύμισε το σκηνικό με Βίσση και Βανδή.