Ο Κλέων Γρηγοριάδης μάς χάρισε μια από τις πιο αχρείαστες, αλλά αστείες στιγμές των τελευταίων ημερών. Το στιγμιότυπο το έχετε δει. Ίσως και παραπάνω από μια φορές. Η Μαρία Απατζίδη μιλά σε online συνεδρίαση, επιχειρηματολογώντας σοβαρότατα, όσο ο Κλέων Γρηγοριάδης, από πίσω, χάριζε ένα στριπτίζ που κανείς δεν ζήτησε, βγάζοντας το πουκάμισό του, με στόχο προφανώς να φορέσει ένα άλλο, για κάποιο επόμενο ραντεβού του. Αχρείαστο, αδιαπραγμάτευτα, αλλά ξύπνησε γλυκές κουτσομπολίστικες διαθέσεις και απορίες για το από πού και ως πού έχει την οικειότητα να γδυθεί και να αλλάξει μπροστά στη βουλευτή του Μέρα 25. 

Ανάμεσα σε όσους είχαν ερωτήσεις ήταν και ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος φιλοξένησε τηλεφωνικά τη Μαρία Απατζίδη, για να συζητήσουν σχετικά με αυτό το ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ζήτημα. Αυτό που δεν περίμενε, βέβαια, ήταν πως η βουλευτής θα του έτριβε στα μούτρα την πλήρη ασημαντότητα του γεγονότος, και δεν θα του έδινε ένα ακόμα θέμα. 

«Μας καλείτε τώρα για ένα πράγμα που είναι αστείο μεν, αλλά στην πραγματικότητα δεν απασχολεί κανέναν. Αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό, πραγματικά ξαναπάρτε με, τώρα δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο. Καλή σας μέρα! Σας ευχαριστώ πολύ», του είπε σε άλλα νέα η βουλευτής, επιλέγοντας -ΟΚ, λογικό- να αντιπαραβάλλει όλα όσα μας απασχολούν σε μεγαλύτερη κλίμακα, από το ποιος αλλάζει πουκάμισα στους χώρους της Βουλής. 

 

Το highlight;

Μετά το τηλεφωνικό “άκυρο”, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Με πολύ ωραίο τρόπο προσπαθήσαμε να πάρουμε κάποιες απαντήσεις. Ξαφνικά μία επίθεση ότι φιμώνουμε το Μέρα25… Δεν ξέρω καν τις θέσεις, ούτε με αφορούν εμένα προσωπικά. Είπα και στην κοπέλα ότι είναι και μια νέα βουλευτής και μπράβο της και όμορφη είναι και μακάρι να έχει και καλές απόψεις -δεν το γνωρίζω, για να είμαι ειλικρινής δεν με έχει απασχολήσει. Τον Κλέωνα τον γνωρίζω είναι εξαιρετικός ηθοποιός και έχουμε κάνει κάποιες συνεντεύξεις και ως βουλευτής έχει πει κάποια ωραία πράγματα.

Μας κάνει εντύπωση η οικειότητα με την οποία σε ένα γραφείο της Βουλής αλλάζουν μπροστά ο ένας στον άλλον οι βουλευτές. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι μεμπτό. Ο κ. Γρηγοριάδης με την κ. Απατζίδη πρέπει να έχουν μια οικειότητα, να είναι φίλοι για να μπορεί να αλλάζει ο ένας μπροστά στον άλλον. Ούτε σκοπός καμίας επίθεσης υπήρχε από εμάς και το γεγονός να πάρει και να κλείσει το τηλέφωνο ότι γίνεται σκόπιμη πολιτική επίθεση, ούτε καν. Να βγαίνετε και να επιτίθεστε δεν τιμά κανέναν».

Γιατί εννοείται σε μια γυναίκα βουλευτή πρώτα δίνουμε συγχαρητήρια για την εξωτερική της εμφάνιση. Οι θέσεις και οι απόψεις της “δεν μας έχουν απασχολήσει”. Σαφέστατα.