Τίποτα δεν είναι για όλους ανεξαιρέτως. Βασικά, τίποτα δεν αρέσει σε όλους ανεξαιρέτως. Ούτε καν τα μελομακάρονα, προφανώς ούτε το Maestro. Όσοι δεν τρελαίνονται για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη έχουν να του προσάψουν μια τάση ας πούμε να παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ή να κάνει σεξ με φουλ οικογενειακό πακέτο, να εξωρραΐζει λίγο καταστάσεις και αθηναϊκές γειτονιές και τέλος πάντων να “τσιμπάει” καμία σκηνή ατόφια από αγαπημένες μας τηλεοπτικές σειρές. Όλα αυτά ενοχλούν όποιον αρνείται να αναγνωρίσει το καλό στη νέα του σειρά -συμπάθειες και αντιπάθειες τις σεβόμαστε. Όποιον, εκτός από τον Γρηγόρη τον Πετράκο. Ο κύριος Πετράκος βλέπετε τραβάει άλλα ζόρια με το Maestro. 

Με ανάρτησή του, αποκαλεί τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη  “εθνικό woke σκηνοθέτη”, που παρουσιάζει τους άντρες ως “μ@λ@κες”, μέσα από το στόμα του ρόλου της Χαρούλας Αλεξίου, μιλώντας για ψυχοπαθείς γυναίκες που φέρονται εγκληματικά απέναντι στην ανθρωπότητα. Αναφερόμενος -προφανώς- στον χαρακτήρα που υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης, προσπαθεί τέλος πάντων μας πει πως τέτοιοι τύποι είναι βίαιοι χωρίς πολιτισμό, ανεξαρτήτως φύλου. Προφανώς έχει δει πολλές γυναίκες να χτυπούν με αλυσίδα τον γκέι γιο τους. Στο μεταξύ, ο Τσορτέκης μόνος του πετσόκοψε νταήδες σαν τον Χαράλαμπο πριν λίγες μέρες.

Τι να πούμε; Διάβασε ολόκληρη την ανάρτηση:

«Μια από τις αηδίες της νεοταξίτικης woke υποκουλτούρας είναι και η καλλιέργεια μίσους προς το αντρικό πρότυπο.

Έτσι, πολύ μεθοδικά ψάχνουν στα καθημερινά “σκουπίδια” της εγκληματικότητας να βρουν εκείνες τις ψυχοπαθείς περιπτώσεις που θα πείσουν το αδηφάγο φιλελεφτ κοινό για το πόσο βίαιος, οπισθοδρομικός και επικίνδυνος είναι αυτός ο ντεμοντέ λευκός στρέιτ άντρας. Αν δεν μιλάς για σεξισμό, πατριαρχία, γυναικοκτονία και τοξική αρρενωπότητα (η αγαπημένη μου εμετική φράση) δεν είσαι “in”. Μέχρι και την Ιέρεια του Ελληνικού τραγουδιού και καλύτερη τραγουδίστρια όλων των εποχών, τη λατρεμένη μας Χαρούλα επιστράτευσε ο εθνικός woke σκηνοθέτης και την έβαλε να πει τη φράση “είναι δυνατόν οι άντρες να είστε τόσο μ@@@@ς ανά τους αιώνες;”.

Και βέβαια η φράση αποθεώθηκε από το βόθρο του σιχαμερότερου των Social, το twitter! Φίλτατοι νεοταξίτες, προαγωγοί των 52 φύλων και της νέας κανονικότητας είστε ΑΣΤΕΊΟΙ! Η βία μεταξύ ανθρώπων βασίζεται σε ΜΙΑ και μόνο αρχή. Τον υλικό νόμο του δυνατού.

Όποιος είναι δυνατός, ΑΝ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΑΙΔΕΊΑ, φέρεται όπως τα ζώα και επιβάλλεται δια της βίας στο διπλανό του!

Καμία διαφορά δεν έχει ο άντρας και η γυναίκα στο θέμα αυτό, πλην του ότι ο άντρας είναι μυϊκά πιο δυνατός. Αυτή η μυϊκή του ανωτερότητα είχε φυσικά το αποτέλεσμα σε όλη την Ιστορία, να θέτει τη γυναίκα σε καταπίεση από τους άντρες που δεν είχαν παιδεία!

Γιατί ΟΠΟΙΟΣ ΈΧΕΙ ΠΑΙΔΕΊΑ ξέρει ότι ο δυνατότερος πάντα προφυλάσσει τον ασθενέστερο και ΠΟΤΈ δεν του ασκεί βία. Γενικά ο άνθρωπος με παιδεία δεν ασκεί βία. Σε κανέναν. Στη σύγχρονη εποχή που ο ρόλος της γυναίκας έχει αποκατασταθεί στην κοινωνία και πολλές γυναίκες είναι σε θέσεις εξουσίας και δύναμης, το φαινόμενο συμβαίνει τον ίδιο και αντίστροφα.

Οι πιο “σκληροί διευθυντές” στις πολυεθνικές είναι πολλές φορές γυναίκες. Φέρονται το ίδιο σκληρά, ταπεινωτικά και απάνθρωπα στους υφισταμένους τους όσο και οι άντρες. Φυσικά μιλάω και πάλι για τις γυναίκες ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΠΑΙΔΕΊΑ. Κι όταν λέμε Παιδεία εννοούμε την Πνευματική καλλιέργεια και όχι την πανεπιστημιακή πάρα-μόρφωση.

Επίσης, ψυχοπαθείς γυναίκες φέρονται εγκληματικά προς την ανθρωπότητα από όλες τις άλλες θέσεις εξουσίας (πολιτική, τραπεζικό σύστημα, δημοσιογραφία). ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ. Δώσε εξουσία στον άνθρωπο και θα καταλάβεις την ποιότητά του. Είτε άντρας είναι, είτε γυναίκα. Οι άντρες που ξέρω εγώ είναι στοργικοί πατεράδες, τρυφεροί σύζυγοι, σεβαστικά παιδιά, δουλεφταράδες, πιστοί φίλοι και ευγενικοί άνθρωποι!

Υπάρχουν και οι άλλοι; Φυσικά υπάρχουν. Και πάντα θα υπάρχουν. Γιατί όμως δε μας προβάλουν το καλό πρότυπο για να μιμηθούν τα παιδιά μας;; Γιατί κύριε σκηνοθέτα δε μας δείχνεις τον στοργικό, τίμιο, ευγενικό και ταλαντούχο άντρα; Δε σου αρέσει, ε;; Δεν πουλάει… Δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία σου… Άντρες και γυναίκες μην πέφτετε στην παγίδα τους. Εμείς αγαπάμε ο ένας τον άλλον! Αυτοί θέλουν να μας βάλουν να σφαχτούμε για να χορέψουν μετά το χορό τους… Άντρας και γυναίκα είναι ένα!

Γι αυτό με την ένωση τους γεννιέται το θαύμα της ζωής! ΠΑΙ – ΔΕΙ – Α»

Τώρα πιες ένα ποτήρι νερό. Θα το ξεπεράσεις και αυτό.