Πριν από μερικούς μήνες είχαμε μοιραστεί τον ενθουσιασμό μας για τον Νίκο Ευαγγελάτο σε αυτό το κείμενο και, πιστέψτε μας, δεν θα αλλάζαμε τίποτα, ειδικά μετά τη χθεσινή εκπομπή. Είναι τεράστιος, μοναδικός, όπως μοναδικός είναι και ο τρόπος που παρουσιάζει την επικαιρότητα. Μην ξεχνάμε ότι είναι από τους “παλιούς”, γνωρίζει πώς να παίζει με το κοινό του. Οπότε, hats off, του αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας.

Βλέπετε, χθες ήταν μια δύσκολη μέρα. Συντετριμμένοι από την απώλεια του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ ο οποίος μας άφησε σε ηλικία 83 ετών, ψάχναμε για κάτι που θα λειτουργήσει ως αντίδοτο στην βαριά μας θλίψη, κάτι που θα μας ανεβάσει και θα μας απλώσει το χέρι για να μας τραβήξει από τον βούρκο του πένθους. Και κάπου εκεί, μέσα από το σκοτάδι, εμφανίστηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος με ένα κερί, το κερί της ελπίδας και της χαράς για να μας φωτίσει. 

Ο δημοσιογράφος του Mega, πιστός στο ραντεβού του και πάντα με τη βοήθεια του 3D design (μία Χρυσή Σφαίρα στον άνθρωπο πίσω από τα γραφικά) έκοβε βόλτες σαν άλλος νεκροθάφτης στο Βασιλικό Κοιμητήριο Τατοΐου όπου θα ταφεί ο τέως βασιλιάς. Εντάξει, δεν ξεχνάμε ότι έχει μπει και σε βάρκες, αλλά αυτό ήταν το πρώτο σουρεάλ σκηνικό του 2023 οπότε αξίζει μια ειδική αναφορά.

https://twitter.com/hashtag/MegaLiveNews?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Αλήθεια, ποια άλλη ενημερωτική και όχι μόνο εκπομπή μπορεί να μας χαρίσει τέτοιες συγκινήσεις όπως ο Νίκος Ευαγγελάτος; Κανείς. Πάτε και ξοδεύετε τα χρήματά σας στους κινηματογράφους για να δείτε τον Φρέιζερ στη Φάλαινα ενώ στην τηλεόρασή σας παίζει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω.

https://twitter.com/hashtag/%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%82?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw