Αν για κάτι μπορούμε να είμαστε περήφανοι είναι που δεν ξεμένουμε από σουρεαλιστικές αποφάσεις που καταλήγουν να γίνονται τίτλοι ειδήσεων. Όχι δεν πρόκειται για μια ακόμα “είδηση” σχετική με την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αλλά για μια άλλου είδους πορεία. Σε άλλα νέα, κάτω από τη μύτη μας (και τη δική σας), την Κυριακή 15/1 πραγματοποιήθηκε πορεία συμπαράστασης υπέρ του Andrew Tate στο Σύνταγμα στην Ερμού. Πέρα από την πλάκα, στην πορεία παρευρέθηκαν εκατοντάδες ακόλουθοι του διοργανωτή ο οποίος θεώρησε καλή ιδέα να κάνει ολόκληρο κάλεσμα στα social για αυτόν -καθόλου- σημαντικό σκοπό. 

Το όνομα του διοργανωτή είναι Θεόδωρος Κρεββατάς, σύμφωνα με το όνομα του λογαριασμού του στο YouTube. Ο κύριος Κρεββατάς, λοιπόν, απηύθυνε δημόσιο κάλεσμα, με σκοπό να μαζευτεί κόσμος και να υποστηρίξει τον Andrew Tate, ο οποίος έχει προφυλακιστεί από τις ρουμανικές Αρχές, οι οποίες έχουν κατασχέσει περιουσιακά στοιχεία του αξίας 18 εκατομμυρίων λέου (περίπου 4 εκατ. Ευρώ). Να υπενθυμίσουμε πως ο Andrew Tate έχει προφυλακιστεί στο πλαίσιο έρευνας για εμπορία ανθρώπων. 

Ο “Πρόεδρος”, ο οποίος μετρά 16.600 ακόλουθους στο Instagram και έχει 14.000 subscribers στο YouTube, πραγματοποίησε κάλεσμα και από εκεί αναφερόμενος στον Tate ως “Ανδρέα” ώστε να ξεγελάσει τον αλγόριθμο και να μη ρίξει η πλατφόρμα το βίντεό του. Περιεχόμενο που αφορά στον Andrew Tate, άλλωστε, έχει αποκλειστεί. Τέλος πάντων, μέσα στις επόμενες μέρες ανέβασε περισσότερα βίντεο. Σε ένα από αυτά, μάλιστα, έδειξε τα σημεία από τα οποία θα περάσει η πορεία, αλλά έδωσε και κάποιες ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ πληροφορίες για το dress code όσων παραστούν. Όλα αυτά τα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ειπώθηκαν μέσω Telegram. 

Στο μεταξύ, δεν πάει να έδωσε οδηγίες για το dress code; Οι περισσότεροι με φούτερ εμφανίστηκαν. Γιατί, ναι, εμφανίστηκαν. Ο “Πρόεδρος” πάντως είχε ζητήσει από τους φανς του Andrew Tate να ντυθούν “σαν να πηγαίνουν Κυριακή στην εκκλησία και όχι σαν οπαδοί ομάδας”. Δεν πήγε καλά αυτό. 

Σε κάθε περίπτωση, μαζεύτηκαν στην Πλατεία Συντάγματος, εκατοντάδες νεαροί και ελάχιστες νεαρές, “μελλοντικοί εκατομμυριούχοι”, όπως τους αποκαλούν σε πολλά σχόλια, και φώναξαν το σύνθημα “Free top G” (ναι, τον Tate λένε), και κατευθύνθηκαν προς την Καπνικαρέα όπου ο “Πρόεδρος” έβγαλε λόγο. 

Ο λόγος: 

– Βγάλτε λεφτά.
– Ναι!
– Κάντε γυμναστική.
– Ναι!
– Κάντε φίλους, φίλες.
– Ναι!
– Να τα έχετε καλά και με άντρες και με γυναίκες.
– Όχι, booh!
– Βρείτε κοπέλα.
– Ναι!
– Αυτά είχα να πω, πάμε πίσω στο Σύνταγμα!
– Ναι!

Ναι, συγκλονιστικό, το ξέρουμε. 

Όπως και να έχει, ελπίζουμε να πρόκειται για τρολιά. Όλο. Ειλικρινά.