*Εναλλακτικός τίτλος κειμένου: Πώς κοιτάζεις την γουρνοπούλα όταν φτάνει στο τραπέζι

Χθες, Τετάρτη (19/01), ήταν μια σημαντική γιορτή. Γιόρταζαν οι Θανάσηδες. Να τους χαιρόμαστε λοιπόν μα πιο πολύ (μην το παίρνετε προσωπικά οι υπόλοιποι), να χαιρόμαστε τον Θανάση Παπακωνσταντίνου. Δυστυχώς, όμως, δεν μπορεί να ευχαριστηθεί ούτε τη γιορτή του ένας άνθρωπος στις μέρες μας. 

Να σας εξηγήσουμε: Mια φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media την Τετάρτη, ήθελε τον βουλευτή Δυτικής Αττικής με τη Νέας Δημοκρατίας, Θανάση Μπούρα, να καλεί τους φίλους και ψηφοφόρους του να περάσουν μαζί την ονομαστική εορτή του. Μόνο που υπάρχουν κάποιοι που έχουν χιούμορ που δεν σέβονται τίποτα.

Στην ψεύτικη ανακοίνωση/πρόσκληση, η οποία είχε υποστεί photoshop, ο κ. Μπούρας, αφού καλούσε τους ψηφοφόρους να γλεντήσουν μαζί του σε συγκεκριμένο χώρο και χρόνο, τους ενημέρωσε ότι θα «κεράσει» γουρνοπούλα, την οποία όμως θα πρέπει να πληρώσουν προς 11 ευρώ το άτομο. Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Πώς γίνεται να κερνάει κάποιος αλλά τελικά να πληρώνεις γι’ αυτό που κερνάει

Μιλώντας την Πέμπτη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», διεύψευσε ότι ισχύει κάτι τέτοιο και έκανε λόγο για τρολάρισμα που, όποιος το έκανε, θα το πληρώσει ακριβά αφού ο βουλευτής θα κινηθεί νομικά.

«Με πήραν διαμαρτυρόμενοι 2.000 πολίτες που με τίμησαν χθες. Είναι προφανές ότι κάποιοι τρόλαραν την δική μου πρόσκληση. Θα προσφύγω για τα περαιτέρω» και «Ειλικρινά, λυπάμαι ιδιαίτερα γιατί κάποιοι προσπαθούν να παραποιήσουν αυτήν την πρόσκληση. Η πρόσκληση μου είναι σαφής. Καλούσα για την ονομαστική μου εορτή, με τίμησαν πάνω από 2.000 άνθρωποι και μάλιστα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο», είπε ο κ. Μπούρας.

Όπως υποστήριξε ο «γαλάζιος» βουλευτής, «αυτή είναι κακοήθεια κάποιων και θα προσφύγω στα αρμόδια όργανα, γιατί κάποτε πρέπει να προστατεύσουμε την ορθή πληροφόρηση και την Δημοκρατία». Και επειδή εμείς θέλουμε να προστατεύσουμε με τη σειρά μας τη Δημοκρατία, σας παραθέτουμε την πραγματική πρόσκληση: