Ξέρετε κάτι; Κανονικά, όταν πάνε οι πολιτικοί να μιλήσουν στα κανάλια, θα έπρεπε να έχουν μαζί και τους προπονητές τους, ένα ζευγάρι γάντια του μποξ και ένα στικάκι με τη μουσική της αρεσκείας τους για καθαρά ψυχολογικούς λόγους πριν τη μεγάλη μάχη. Γιατί αλήθεια, μόνο ξύλο δεν παίζουν οι άρχοντες αυτού του τόπου, τα πολιτισμένα άτομα που σε λίγους μήνες από τώρα θα ζητούν τις ψήφους μας.

Το καλύτερο ρινγκ της χώρας, το ΣΚΑΪ, υποδέχτηκε στην πρωινή του εκπομπή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο ο οποίος είχε έναν υπέροχο διάλογο αλήθειας με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Οικονόμου ο οποίος, όταν δεν είναι εκεί ο Άρης Πορτοσάλτε, προσπαθεί και κάποιες φορές υπερκαλύπτει το κενό του. Από κοντά και ο Θάνος Πλεύρης ο οποίος ήταν επίσης καλεσμένος στην εκπομπή.

Όλα ξεκίνησαν όταν η συζήτηση πήγε στην απάτη που στήθηκε στον Έβρο με την «μικρή Μαρία». Αυτό ήταν! «Συγγνώμη θα πουν φασίστες όπως ο κ. Πλεύρης που έβγαιναν στα κανάλα και έλεγαν να τους πνίγουμε. Που θα μας πει να ζητήσουμε συγγνώμη. Να ζητήσουν αυτοί συγγνώμη» είπε αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κάνατε λάθος για την μικρή Μαρία;» ρώτησε ο Θάνος Πλεύρης με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να απαντά «ζήτησε συγγνώμη ο κ. Μηταράκης;».

Κάπου εκεί χτύπησε το καμπανάκι. Γύρος δεύτερος, φύγαμε: 

Η συζήτηση ξέφυγε ακόμα περισσότερο όταν ο Δημήτρης Οικονόμου αναφέρθηκε στην υπόθεση Καλογρίτσα. «Είστε και εσείς και ο κ. Παυλόπουλος συνήγοροι του κ. Πλεύρη και προπαγανδιστές της Νέας Δημοκρατίας. Κύριε Οικονόμου είστε ή δεν είστε Νέα Δημοκρατία; Προπαγανδίζετε όλη μέρα τη Νέα Δημοκρατία; Είστε το φερέφωνο του κ. Μητσοτάκη;».

Όταν ο Θάνος Πλεύρης έσπευσε να υπερασπιστεί τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Είστε οι συνήγοροι του κ. Πλεύρη και εκείνος ο δικός σας. Να δει όλος ο κόσμος τι συμβαίνει στον ΣΚΑΪ. Δεν θα παίζετε εσείς μαζί μας, εμείς σας πονάμε κ. Οικονόμου».