Ο βραβευμένος με Όσκαρ Σερ Άντονι Χόπκινς, στα καλύτερά του χρόνια όπως φαίνεται, συνέθεσε ένα όμορφο κομμάτι στο πιάνο και το άφησε ελεύθερο για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές και τους συλλέκτες των NFT του. Εννοείται ότι μπήκε και σε αυτό το χώρο, Χόπκινς είναι αυτός. 

Τον Οκτώβριο, ο Σερ και ο αγαπημένος μας Πατέρας, κυκλοφόρησε μια συλλογή από NFT με την ονομασία «The Eternal Collection» και όπως ήταν λογικό, ξεπούλησαν σε λιγότερο από 10 λεπτά, όπως αναφέρει το πρακτορείο ψηφιακών μέσων Coin Telegraph. Οι εικόνες συνοδεύονταν επίσης με δώρα που επιλέχθηκαν τυχαία, όπως βιβλία τέχνης με αυτόγραφα, πίνακες, σχέδια του ηθοποιού και την ευκαιρία να έχουν ένα Zoom-call με τον ίδιο. Γεμάτο το πακέτο.

Τώρα, και αφού έχει ήδη γκρεμίσει το Instagram αρκετές φορές με τις αναρτήσεις του, ο Χόπκινς μοιράζεται νέα μουσική στα social media σε μια προσπάθεια να ευχαριστήσει το κοινό του και γιατί όχι, να μας φτιάξει τη μέρα ακόμα και σε εμάς που δεν έχουμε καταλάβει τι και πού χρησιμεύουν τα ΝFTs.

Μαζί με ένα βίντεο με το να παίζει το νέο του κομμάτι  πιάνο, έγραψε: “Τα τελευταία χρόνια, συνθέτω αυτό το κομμάτι. Σήμερα το ονομάζω ‘Eternal’ ως ευγνωμοσύνη σε όλους τους συλλέκτες The Eternal NFT. Η υποστήριξή σας και η δέσμευσή σας απέναντί μου συνεχίζει να με εμπνέει. Ελπίζω να το απολαύσετε.”

Ναι, Σερ, το απολαύσαμε.