Δεν το μάθατε από εμάς, αλλά τα ΜΑΤ, από το πουθενά, διέλυσαν την ειρηνική πορεία για τα Τέμπη. Ξέρουμε, πρώτη φορά ξανασυμβαίνει ευτυχώς όμως -για ακόμη μια φορά- υπάρχουν και βίντεο που το αποδεικνύουν. Πάλι καλά που υπάρχει και το Twitter δηλαδή γιατί αν περιμέναμε να διαβάσουμε για το τι πραγματικά συνέβη από τα μεγάλα ειδησεογραφικά μέσα της χώρας, τότε το χάσαμε το παιχνίδι και μάλιστα πριν βγούμε να κάνουμε τη σέντρα. 

Σήμερα, όπως γνωρίζετε και ελπίζουμε να γνωρίζετε γιατί είστε και εσείς στους δρόμους, βρίσκονται σε εξέλιξη διαδηλώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πολλές άλλες πόλεις για να μη συγκαλυφθεί το πολύνεκρο έγκλημα στα Τέμπη. Βέβαια κάποιοι δεν βλέπουν με καλό μάτι αυτές τις πορείες και δεν εννοούμε μόνο τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

ΠΑΜΕ, ΠΝΟ, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, Ομοσπονδίες, φοιτητές και μαθητές, συλλογικότητες και κόμματα της Αριστεράς βρίσκονται στους δρόμους για να δώσουν το δικό τους μήνυμα το οποίο δεν είναι άλλο από την απόδοση ευθυνών χωρίς καμία συγκάληψη για ό,τι έγινε στα Τέμπη. Οι γνωστοί άγνωστοι ωστόσο, θέλησαν και κατάφεραν μέχρι ενός βαθμού να διαλύσουν τις ειρηνικές πορείες. Με τον γνωστό τρόπο: βία, χημικά, χρήση αναλώσιμων «κουκουλοφόρων» που, δεν θα το πιστέψετε, «σπάνε βιτρίνες στο κέντρο της Αθήνας».

Όπως είπαμε, όμως, υπάρχει και το Twitter και στο Twitter, υπάρχουν εικόνες και βίντεο που δείχνουν τους αγχωμένους μηχανισμούς να προσπαθούν με κάθε τρόπο (με ξύλο και χημικά δηλαδή) να χωρίσουν στη μέση τους διαδηλωτές. Και όλα αυτά στην πρωτεύουσα, πού αλλού;

https://twitter.com/hashtag/antireport?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

 

https://twitter.com/hashtag/%CE%91%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B116%CE%9C%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B7?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

 

https://t.co/LEClEkDn67