Αν κάτι έχουμε καταφέρει να μάθουμε απ’έξω, λέξη λέξη, τις τελευταίες μέρες. Αν κάτι αρχίζουμε να απαγγέλουμε με το που συναντηθούμε με κάποιον φίλο, ξεκινάει με «*όνομα* καλησπέρα. Να ξεκαθαρίσω πως δεν ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι». Αν κάτι, τέλος πάντων, έχουμε μάθει απ’έξω αυτές τις μέρες, σε σημείο που αν το ακούσουμε άλλη μια φορά, θα κόψουμε καπίστρι, είναι το ηχητικό μήνυμα του viral πέφτουλα των ημερών. Του Σταύρου Γεώργα. Σταύρο, αν υπάρχεις, έχουμε άπειρες ερωτήσεις να σου κάνουμε. 

Τα ηχητικά μηνύματα που αν μπορούσε θα είχε στείλει σε κάθε μια από τις γυναίκες χρήστριες του ελληνικού Instagram, θα το είχε κάνει, ακούγονται παντού, διαβάζονται παντού, παντρεύονται με εμβληματικές κινηματογραφικές σκηνές, με memes, με όλα. Ο Σταύρος Γεώργας, στα εύκολα, και η σχεδόν ρομποτική φωνή του, στα δύσκολα, παίζουν στα αυτιά μας ασταμάτητα, κάνοντας τις μισές γυναίκες να ανακαλύπτουν χαμένο στα άδυτα των αιτημάτων μηνύματά του, και τις άλλες μισές να αηδιάζουμε με το όλο concept. Άλλες πάλι βιώνουν και ένα άτυπο FOMO. Σε εκείνες γιατί όχι; Σταύρο, και εμείς έχουμε δει πολλά εδώ μέσα, όπως και εσύ. 

Πηγή: ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΑΜΠ

Μέσα σε όλο το τρολάρισμα και το virality αυτού του τύπου που έχει κατακλύσει το ελληνικό ίντερνετ, όσο αναμένουμε αφιέρωμα των NYT στην καθαρά ελληνική πεσιματική πατέντα του (εμείς γελάσαμε), έρχεται δικαίως και το Netflix να τον ταυτίσει με τον Τζο Γκόλντμπεργκ, του YOU. Το πιο ταιριαστό πάντρεμα ενδεχομένως. 

«Κέιτ μου καλησπέρα. Κατ’ αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι, δόξα τω Θεώ μια χαρά παιδί είμαι. Ανθρώπινα και μόνο σου έστειλα…», γράφει στη λεζάντα το Netflix, με μια φωτογραφία του Τζο να κοιτάει απογοητευμένος το τάμπλετ του, καθώς η Κέιτ τον «τσέχασε». Βέβαια να πούμε κάπου εδώ πως ο Τζο κατάφερνε να κερδίσει την ευκαιρία για διάλογο, σε αντίθεση με τον Σταύρο μας του οποίου τα «με τσέχασες» ήταν κομμάτι ενός πολύ μονότονου, προσωπικού μονολόγου. 

Δες την τρολιά εδώ:

Σταύρο, αν υπάρχεις, στείλε μας μήνυμα λατρείας. Λύσε μας κάποιες απορίες. Σε ευχαριστούμε εκ των προτέρων. 

Διάβασε ακόμα στο Provocateur: