Μετά το έγκλημα στα Τέμπη, τα δρομολόγια του Intercity συνεχίζουν να έχουν προβλήματα και όπως φάνηκε, δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο για την αντιμετώπισή τους. Εδώ που φτάσαμε, βέβαια, το περίεργο θα ήταν να υπήρχε.

Σύμφωνα με το Mega, η επιβατική αμαξοστοιχία από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Κυριακής (09/4) έζησε βαθιά Ελλάδα λίγο πριν τη Λάρισα, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να μείνουν ακινητοποιημένοι για περισσότερα από 30 λεπτά. Όπως είπε ένας επιβάτης στον τηλεοπτικό σταθμό, φάνηκε ότι δεν υπήρχε κανέναν σχέδιο για το πώς θα το αντιμετωπίσουν.

«Ξαφνικά λίγο έξω από τη Λάρισα το τρένο σταμάτησε. Είχε πέσει το ρεύμα, έσβησαν τα φώτα και δεν ξέραμε τι γινόταν. Όπως ρώτησα και το πλήρωμα, είπαν ότι ήταν πρόβλημα ηλεκτροδότησης και περιμέναμε πάνω από 30 λεπτά», δήλωσε ο επιβάτης της αμαξοστοιχίας, αναφέροντας πως συνολικά έμειναν ακινητοποιημένοι και χωρίς καμία ενημέρωση (πέφτουμε από τα σύννεφα) για 52 λεπτά.

«Δεν μάθαμε ακριβώς τι έγινε. Μας είπαν ότι το πρόβλημα ήταν στο δίκτυο του ΟΣΕ και το πλήρωμα το ίδιο ήταν αρκετά ανήσυχο. Θα ανοίξουν οι πόρτες πουθενά και θα κατέβουμε, θα έρθει λεωφορείο να μας πάρει να μάς πάνε Λάρισα και από εκεί Θεσσαλονίκη; Δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα κάνουμε», συμπλήρωσε ο επιβάτης.

Η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη για τους επιβάτες, οι οποίοι δεν γνώριζαν εάν θα αποκατασταθεί το πρόβλημα, ενώ έφτασαν με καθυστέρηση στον προορισμό τους. Τι πιο σύνηθες θα πει κάποιος;