Μια απίστευτη καταγγελία για χυδαία συμπεριφορά ενός μαθητή δημοτικού υπαλλήλου του ΔΕΔΔΗΕ σε βάρος ενός 97χρονου, μας κάνει γνωστό ότι δεν χρειάζεται να είσαι παιδί για να συμπεριφέρεσαι σαν παιδί. 

Ειδικότερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής (21/4), ο κ. Αρχοντάκης, ο γιος του 97χρονου, περιέγραψε λεπτομερώς τι συνέβη, παραχωρώντας μάλιστα σχετικό βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που ο υπάλληλος της ΔΕΔΔΗΕ βγάζει τον Πικάσο από μέσα του.

«Έχω δώσει ρητή εντολή στον ηλικιωμένο πατέρα μου να μην ανοίγει σε κανέναν αν δεν είμαι εγώ παρών στο σπίτι, καθώς στο παρελθόν έχει πέσει θύμα απάτης από δήθεν υπαλλήλους», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

«Ένας άνδρας φορώντας -όπως φαίνεται και στο βίντεο που σας έστειλα- μία μπλούζα του ΔΕΔΔΗΕ, χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού μου. Ο πατέρας μου δεν απάντησε κι εκείνος με έναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο ζωγράφισε ένα απρεπές σχέδιο στο κουδούνι μας, ακριβώς κάτω από το όνομα της μητέρας μου, που έφυγε από τη ζωή ένα χρόνο πριν» ανέφερε ο κ. Αρχοντάκης. Too much.

Μάλιστα, όπως είπε, θέλει αν το καταγγείλει στον ΔΕΔΔΗΕ, όμως «δεν απαντά κανείς στα τηλέφωνα». Το τελευταίο μας έριξε από τα σύννεφα.