Από πού να αρχίσουμε! Δευτέρα και από τις πρώτες ειδήσεις που εμφανίστηκαν μπροστά μας είναι και από τις πιο σουρεάλ του 2023 καθώς είχαμε καταδίωξη on camera, πυροσβεστικό όχημα, ιερέα που διαπραγματεύεται και ένα καμπαναριό. 

Όπως διαβάζουμε στο intronews.gr, όλα άρχισαν όταν σήμανε συναγερμός στη διάρκεια της νύχτας από φωτιά που εκδηλώθηκε σε κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στη συμβολή Βενιζέλου και Ίωνος Δραγούμη. 

Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε δύο άτομα, τα οποία βρέθηκαν κάποια στιγμή πάνω στην εκκλησία του Αγίου Μηνά και άρχισαν να πετούν αντικείμενα στους αστυνομικούς. Κάπου έπρεπε να ξεσπάσουν, δεν είχαμε Super League αυτό το ΣΚ.

Οι δύο κουκουλοφόροι τράπηκαν σε φυγή και τότε ξεκίνησε μία πραγματικά κινηματογραφική καταδίωξη. Για να ξεφύγουν από το κυνηγητό της αστυνομίας, τα δύο άτομα άρχισαν να πηδούν από ταράτσα σε ταράτσα λες και είναι ο Στέιθαμ.

 
Μάλιστα, ο ένας κουκουλοφόρος, κρατώντας ένα τσιγάρο στο χέρι (μερακλής), πήδηξε από ταράτσα πάνω σε ένα όχημα της πυροσβεστικής, για να αρχίσει στη συνέχεια να τρέχει. Οι αστυνομικοί τον κυνήγησαν με αποτέλεσμα να καταφέρουν μετά από λίγα δευτερόλεπτα να τον ακινητοποιήσουν.

Αλλά.

Ο δεύτερος δράστης παρέμενε για κάποια ώρα ακόμη πάνω σε ταράτσα και, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, έλεγε σε αστυνομικό ότι «εμείς εδώ ήρθαμε για να ζωγραφίσουμε». Τελικά κατέβηκε και συνελήφθη, ενώ ο ιερέας της εκκλησίας τον πλησίασε και τον αγκάλιασε έπειτα από διαπραγμάτευση.