Ε, όχι! Ο Hasbulla Magomedov, ινφλουένσερ και μέγα πουλέν των social media, συνελήφθη στην πατρίδα του, το Νταγκεστάν της Ρωσίας, μαζί με τους φίλους διότι, δεν θα το πιστέψετε, έκαναν ένα σωρό οδικές παραβάσεις. Αποκλείεται, δεν είχαν δώσει δικαιώματα.

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στην αγγλική βερσιόν της Marca (επειδή είμαστε και πολύ ψαγμένοι), το Υπουργείο Εσωτερικών του Νταγκεστάν έκανε γνωστό ότι ο 20χρονος γιόρταζε το γάμο ενός φίλου, μόνο που οι εορτασμοί ξέφυγαν λες και ήταν κρητικός γάμος. Αυτός και η παρέα του εμπόδισαν την κυκλοφορία στους δρόμους και προκάλεσαν ατύχημα με τα αυτοκίνητά τους.

Πιο συγκεκριμένα, το Υπουργείο Εσωτερικών του Νταγκεστάν, ανέφερε στην ανακοίνωση που εξέδωσε: “Η αχαλίνωτη γαμήλια διασκέδαση στο Νταγκεστάν είναι γνωστή σε πολλούς και πέρα από τα σύνορα της δημοκρατίας. Ελλείψει άλλων τρόπων ψυχαγωγίας, μια τέτοια πρωτόγονη επιλογή εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά δημοφιλής, όπως το να μπλοκάρουν τους δρόμους για άλλους οδηγούς, να καίνε λάστιχα, να σπάνε αυτοκίνητα το ένα πάνω στο άλλο και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που, στην πραγματικότητα, δεν έχουν καμία σχέση με τον εορτασμό”.

https://t.co/ckuIHHXg3Y

Μετά το περιστατικό, ο καταστροφέας των ονείρων σας και το κρου του, ζήτησαν συγγνώμη στο Twitter για τις πράξεις τους, με τον ίδιο να αναφέρει ότι: “Αυτό δεν πρόκειται να ξαναγίνει, ζητούμε συγγνώμη από όλους. Έπρεπε να λογοδοτήσουμε για το περιστατικό. Επίσης δεν οδηγούσα εγώ.”

Έκανε και tweet αυτοσαρκασμού γιατί έχει και χιούμορ, μην το ξεχνάτε αυτό.

https://twitter.com/hashtag/FreeBulla?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw