Το κουτσομπολιό είναι αχρείαστο χόμπι. Και κάπως μίζερο. Τις μισές φορές δείχνει πως κάτι πάει λάθος με τη ζωή σου. Ίσως είναι μίζερη. Ίσως εντελώς κενή. Ίσως απλώς είσαι μίζερος και κάπως κομπλεξικός, αλλά στάνταρ έχεις υπερβολικά πολύ ελεύθερο χρόνο. Βέβαια, υπάρχουν φορές που το κουτσομπολιό είναι κάπως ρομαντικό. Ένα τσακ ρε εσείς. Ίσως φταίει η όλη ρομαντικοποίηση της “ζωής στο χωριό” και των “ριζών” μας. Που βέβαια για όλα αυτά ευθύνεται η ανυπόφορη σχεδόν ζωή στην Αθήνα. Τέλος πάντων, για κάτι άλλο θέλουμε να μιλήσουμε. 

Μια γιαγιά έκανε viral την κάπως κωμική, αν όχι βαρετή πλευρά, του κουτσομπολιού. Μια ηλικιωμένη κυρία από το Αγρίνιο έχει κλέψει την παράσταση στο σύμπαν του TikTok, με τη χρήστη που ανέβασε το βίντεο, maarak11, που ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο, να γράφει “νέες εξελιγμένες κάμερες στο Αγρίνιο”. 
Στο βίντεο αυτό, η γιαγιά έχει βγει στο μπαλκόνι της με τα κυάλια της και τα όλα της και ξεκινάει την παρακολούθηση της γειτονιάς. Πόσο οδυνηρά, σχεδόν κωμικά, οικείο; Νησιά, χωριά, ό,τι έχει ο καθένας, αυτή η εικόνα είναι κομμάτι από το κολάζ των εικόνων της ζωής του. ας το παραδεχτούμε.

Επίσης, να ξεκαθαρίσουμε κάτι: δεν είναι χόμπι αποκλειστικά της επαρχίας. Στην Αθήνα απλώς έχει βρεθεί ο τρόπος να καμουφλάρεται. 

Δες τη σούπερ ενημερωμένη για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο Αγρίνιο γιαγιά, παρακάτω: 

@maarak11

Νέες εξελιγμένες κάμερες στο Αγρίνιο !

♬ I Doulia Kani Tous Adres – Dimitris Efstathiou