Στα τοπικά κορινθιακά γήπεδα και στα δημοτικά συμβούλια κρύβεται η μαγεία της Κορινθίας. Μεταξύ μας, δεν διαφέρουν και πολύ. Τουλάχιστον όχι όλες τις φορές. Και επειδή εμείς μιλάμε με αποδείξεις, θα σας δώσουμε στο πιάτο ένα βίντεο που επιβεβαιώνει όσα γράψαμε στην εναρκτήρια πρόταση του κειμένου.

Πριν φτάσουμε σε αυτό, όμως, ας ξεκινήσουμε με τα βασικά, δηλαδή με τα πού, τα πότε, τα τι, τα πώς και τα γιατί. Δημοσιογραφικά πράγματα λέμε, δεν κάνουμε εκπτώσεις εδώ. Ξεκινάμε: Ένταση επικράτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων, με τον τέως Δήμαρχο, Αλέκο Πνευματικό να βγαίνει εκτός εαυτού και να πιάνεται στα χέρια με πολίτες. Εντάξει μέχρι εδώ; Εντάξει.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το loutraki365.gr, όταν το λόγο είχε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργος Πούρος, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά με το θέμα των γηπέδων Αντισφαίρισης στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Κορίνθου. “Μιλώντας με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μου είπαν ότι είχε τάξει ο προηγούμενος δήμαρχος να πάρει το Corinthian Palace για να κάνει γλέντια, γάμους και βαφτίσεις”. Αυτό ήταν κυρίες και κύριοι, ακολούθησε χαμός με τον κόσμο να ρωτάει “ποιός το είπε αυτό;” και ένα μέλος του Δ.Σ. του Δήμου Κορινθίων να λέει “όποιος και να το είπε είναι μαλ..κας”. Αυτή την Ελλάδα αγαπάμε.

Στη συνέχεια, γιατί φυσικά και είχαμε και συνέχεια, ο Αλέκος Πνευματικός βγήκε εκτός εαυτού, ρωτώντας επιτακτικά και χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι του κ. Πούρου “ποιός πο..στης το είπε αυτό;”, με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, να διακόπτει τη συνεδρίαση.

Δείτε στο video όσα ακολούθησαν της διακοπής του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί είναι βέβαιο ότι δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε: