Ήταν 5 Μαϊου του 1957, στη μικρή πόλη Χέξαμ της Αγγλίας, όταν συνέβη κάτι φρικτό: δυο κορίτσια, η Jacqueline και η Joanna Pollock, χτυπήθηκαν από ένα αυτοκίνητο και έχασαν τη ζωή τους ακαριαία. Οι γονείς τους, John and Florence Pollock, όπως ήταν λογικό, έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Δεν ήθελαν τίποτα περισσότερο, από το να μπορούσαν να τις αγκαλιάσουν ακόμα μια φορά. Κάτι που φυσικά δεν ήταν δυνατόν να συμβεί. Ή μήπως όχι;

Οικογένεια Pollock: H δεύτερη ευκαιρία

Αφού η οικογένεια Pollock θρήνησε το χαμό των κοριτσιών τους, ο John είπε ότι πολύ σύντομα θα είχαν δυο κορίτσια ξανά στο σπίτι τους. Σαν να ήταν προφήτης, έναν χρόνο μετά γεννήθηκαν δυο δίδυμα κορίτσια, που ονομάστηκαν Gillian και Jennifer Pollock. Πόσο πιθανό ήταν, έναν χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα όπου έχασαν τη ζωή τους οι δυο κόρες της οικογένειας, να γεννηθούν δυο δίδυμα κορίτσια; Στατιστικά οι πιθανότητες είναι ελάχιστες – αλλά συνέβη.

Παρότι η οικογένεια Pollock ήταν μια βαθιά θρησκευόμενη Καθολική οικογένεια, ο John είχε πει στη Florence πως τα δυο αδικοχαμένα κορίτσια τους, θα επέστρεφαν στη ζωή με αυτόν τον τρόπο. Όπως ήταν λογικό, η Florence ήταν επιφυλακτική κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της σε αυτό που της έλεγε ο άντρας της, αλλά όταν τα δίδυμα κορίτσια γεννήθηκαν, οι δυο γονείς άρχισαν να παρατηρούν διάφορα πράγματα: αυτά που κάποιος άλλος θα έλεγε «παράξενα» ή «μεταφυσικά», αλλά οι δυο γονείς απλά τα είδαν ως απάντηση στις προσευχές τους.

Διαβάστε την υπόλοιπη ιστορία στο Intronews.gr