Το Hard Rock καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου και Ιουνίου με τη δράση HIS & HERS υποστηρίζει το έργο των Συλλόγων “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» και “K.E.Φ.I.”. Οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφτούν το Hard Rock και με την αγορά των ροζ βραχιολιών να υποστηρίξουν το έργο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και με την αγορά των μπλε βραχιολιών τον αγώνα του Συλλόγου Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών “Κ.Ε.Φ.Ι.” Αθηνών.

Σχετικά με το «ΆΛΜΑ ΖΩΗΣ»

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “’Άλμα Ζωής” είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες που είχαν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού. Η μοναδικότητά του έγκειται στο γεγονός ότι όλα τα μέλη του, οι εθελόντριες και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού. Το σύνθημά μας είναι η ζωή με ποιότητα

Σχετικά με το «Κ.Ε.Φ.Ι.»

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών ιδρύθηκε την άνοιξη του 2004 στην Αθήνα, με στόχο να προσφέρει συναισθηματική, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη στους ογκολογικούς ασθενείς και τα μέλη των οικογενειών τους, καθώς και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με τον καρκίνο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία του Hard Rock PINKTOBER, επισκεφτείτε το www.hardrock.com.