Δεν θα αλλάξουν πολλά στην εθιμοτυπία της προετοιμασίας του αγαπημένου τους καφέ. Η στιγμή της απόλαυσης της αγαπημένης τους Εκλεκτής Ποικιλίας είναι πάντα η μικρή σημαντική πολυτέλεια το πρωί πριν τη δουλειά και για αυτό πρέπει να είναι εύκολη. Για τον ιδανικό freddo espresso ή freddo cappuccino, αρκεί να διαλέξει κανείς την αγαπημένη του Εκλεκτή Ποικιλία. Η Nespresso προτείνει 9 Εκλεκτές Ποικιλίες με έντονο άρωμα για τη χαρά ενός κρύου καφέ, η προσωπική προτίμησή όμως είναι ο βασικός οδηγός και μάλιστα σε διπλή δόση. Για την παρασκευή του freddo espresso χρειάζονται δύο κάψουλες (2x40ml) από την αγαπημένη μας Εκλεκτή Ποικιλία, ζάχαρη, εάν επιθυμούμε και παγάκια. Τόσο απλά!

Ο βελούδινος αφρός γάλακτος, που το Aeroccino 4 δημιουργεί με υποδειγματική τελειότητα είναι το τελευταίο βήμα, εάν είστε λάτρης του freddo cappuccino! Μόνο ένα λεπτό χρειάζεται για να δημιουργήσετε την απαλή υφή του και να προετοιμάσετε τους γευστικούς σας κάλυκες για μία ενθουσιαστική γευστική εμπειρία.

Μη βάζετε όρια στην απόλαυση! Ετοιμάστε το freddo σας με τις Εκλεκτές Ποικιλίες χωρίς καφεΐνη και γευτείτε τον ίδιο πλούτο αρωμάτων όλες τις ώρες της ημέρας.

Είναι μία γιορτή όλων των αισθήσεων, που δεν αμελεί ούτε την όραση, καθώς τα μάτια απολαμβάνουν το σχηματισμό της υπέροχης κρέμας του καφέ, ενώ εκχυλίζεται με 19 bars πίεση, ούτε την ακοή, με τα παγάκια και το γλυκό τους ήχο, καθώς πέφτουν μέσα στο γυάλινο ποτήρι συνταγών της Nespresso. Ήχοι και εικόνες γεμάτα υποσχέσεις, που η Nespresso ξέρει πάντα να τηρεί!

Με τους φίλους στη βεράντα του σπιτιού, με την οικογένεια στο Κυριακάτικο πρωινό ή μόνοι στο δρόμο για τη δουλειά απολαύστε έναν παγωμένο Nespresso freddo, όπως εσείς τον προτιμάτε φτιαγμένο από τα χέρια σας. Μην παραλείψετε να χαρίσετε στον εαυτό σας την απόλυτη καλοκαιρινή απόλαυση ακόμη και στο γραφείο, πυροδοτώντας τη δημιουργικότητά σας.

Οι καλοκαιρινές σας εμπειρίες αξίζουν το καλύτερο!

Περισσότερες πληροφορίες για τον freddo με ένα κλικ στο www.nespresso.com/freddo και για όλον τον κόσμο της Nespresso στο www.nespresso.com.