Μεγάλο θέμα από το πουθενά έγινε πριν από λίγο καιρό, η είδηση ότι η  Άννα Βίσση θα τραγουδήσει στο Ηρώδειο. Τελικά, δεν θα τραγουδήσει μία φορά, αλλά δύο καθώς όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω του Instagram, η πρώτη έγινε sold out με αποτέλεσμα να προγραμματιστεί και δεύτερη. Από αγάπη υπερβολική του κοινού της, φυσικά. Υπενθυμίζουμε ότι η συναυλία θα γίνει για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ στις 6 Σεπτεμβρίου.

Και φτάνουμε στο σήμερα. Στο χθες μάλλον. «Η χαρά μου διπλασιάζεται», έγραψε στο Instagram. Τα εισιτήρια της πρώτης συναυλίας, θυμίζουμε, είχαν εξαντληθεί μέσα σε τέσσερις ώρες από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν. Πόνος. «Το ωραιότερο ρεκόρ της καριέρας μου», είχε γράψει τότε η τραγουδίστρια σε ανάρτησή της. 
 
«Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου πραγματοποιήθηκε φέτος που ολοκληρώνονται τα 50 χρόνια στη “μουσική” μου ζωή, η προγραμματισμένη συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στις 6 Σεπτεμβρίου. Ευχαριστώ την ΕΛΕΠΑΠ για την τιμητική της πρόταση να τραγουδήσω για τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, σε ένα ιστορικό και υπέροχο θέατρο της χώρας μας και ανυπομονώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα από τη μουσική μου», έγραψε σε νέα ανάρτησή της η Άννα Βίσση και όπως καταλαβαίνετε, θα γίνει νέος χαμούλης.

«Η χαρά μου διπλασιάζεται πλέον όταν μετά τη sold out πρώτη συναυλία προστέθηκε μια δεύτερη που προγραμματίστηκε για τις 6 Οκτωβρίου! Σας ευχαριστώ όλους».