Ο Krys Moson βρέθηκε κολλημένος στην Ιταλία όταν τα προβλήματα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας προκάλεσαν χάος στον εναέριο χώρο του Ηνωμένου Βασιλείου. Του είπαν από τη Ryanair ότι μπορούσε είτε να περιμένει μέχρι την Παρασκευή για πτήση, είτε να πάρει πούλμαν 36 ωρών. Επέλεξε το πούλμαν και καταγράψε το ταξίδι στο TikTok. Έζησε τη δική του Οδύσσεια.

Ο Krys Moson περίμενε να είναι σε μια πτήση 2 ωρών από το Ρίμινι της Ιταλίας πίσω στο Λονδίνο τη Δευτέρα, αλλά διαπίστωσε ότι η πτήση του ακυρώθηκε πριν καν φτάσει στο αεροδρόμιο. Ενημερώθηκε από την αεροπορική του εταιρεία, ότι μπορούσε είτε να περιμένει την Παρασκευή για άλλη πτήση είτε να πάρει μια σειρά πούλμαν πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο. Καθώς έπρεπε να είναι σπίτι για να επιστρέψει στη δουλειά, επέλεξε το δεύτερο.

Συνέπεια του προβλήματος ήταν ότι οι πτήσεις προς ιταλικά αεροδρόμια, αλλά και από τη δυτική Ιταλία προς άλλες περιοχές της Ευρώπης να καθυστερούν σημαντικά. Η Εθνική Υπηρεσία Εναέριας Κυκλοφορίας της Βρετανίας έθεσε περιορισμούς στην εναέρια κυκλοφορία, με τις αεροπορικές εταιρείες και τα αεροδρόμια να προειδοποιούν για καθυστερήσεις αλλά και ακυρώσεις πτήσεων.

Ο Moson επιβιβάστηκε σε πούλμαν από την Ιταλία με προορισμό τη Φρανκφούρτη της Γερμανίας γύρω στις 10 το βράδυ της Δευτέρας. Μετά από αυτό είπε ότι θα έμπαινε σε άλλο πούλμαν για το Άμστερνταμ, κάτι που θα διαρκούσε περίπου 6 ώρες, όπου θα έμπαινε σε ένα άλλο που θα τον πήγαινε σε ένα λιμάνι, πιθανότατα στη Γαλλία, ή στη σήραγγα της Μάγχης, για να επιστρέψει στο το Ηνωμένο Βασίλειο.

@krysmoson Last minute flight cancellation because of the air teaffic control problems back in the UK. So 36 hours on the bus it is. Next stop Frankfurt, and then onto Amsterdam 📍 #solotravel #airtrafficcontrol #flightcancelled #flixbus #fyp ♬ original sound – KM