Κάποιοι θα πουν ότι αυτό το κείμενο γράφτηκε για το clickbait, κάποιοι άλλοι ότι εκεί στο Provocateur «πόνεσαν» με τη νίκη του (τη συνέντευξη που μας παραχώρησε πριν γίνει famous, την έχετε δει;) ενώ οι γνωστοί άγνωστοι θα υποστηρίξουν ότι θα έπρεπε να ασχοληθούμε με σημαντικότερα ζητήματα και όχι με το ακροβατικό του Στέφανου Κασσελάκη κατά την είσοδό του σε Εργαστήρι Εκπαίδευσης ΑμεΑ. Τι έχουμε να απαντήσουμε σε όλες αυτές τις κατηγορίες; Ότι μας έλειψε το The Office, μάλλον γι’ αυτό ετοιμάζεται και reboot.

Αλλά δεν είμαστε μόνο εμείς, όπως φαίνεται έλειψε και στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και έτσι αποφάσισε να αναπαραστήσει την ιστορική (μία από τις πολλές) σκηνές της αμερικανικής εκδοχής της σειράς που, χρόνια μετά την ολοκλήρωσή της, παραμένει αστεία και σε πολλές περιπτώσεις, επίκαιρη.

Στο θέμα μας.

Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Στέφανος Κασσελάκης. Πρόκεται για ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μαθητές ΑμεΑ και σκοπός της επίσκεψής του ήταν να δει από κοντά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται η εκπαίδευση και η ανάπτυξη δεξιοτήτων, αλλά και ποιες είναι οι δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν. Για να μην σας κουράζουμε, ξενέρωσε που δεν υπάρχει κλιματισμός και σαν άλλος θείος από την Αμερική, λίγο έλειψε να βγάλει το τσεκ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τρέχει και περνά κάτω από τα κάγκελα, λίγο πριν μπει στην αίθουσα των μαθητών και… Ελάτε τώρα, εύκολα θα μπορούσε να είναι από τη σκηνή του The Office. Για την ακρίβεια, είχε πάρει μέρος σε αυτή αλλά, δυστυχώς, δεν τον βλέπουμε αφού τον «εξαφάνισαν», όπως ακριβώς «εξαφάνισε» και αυτός τη Δόμνα Μιχαηλίδου που τον υποδέχθηκε. Βέβαια, για να τα λέμε όλα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι «εμφανίστηκε απρόσκλητη».

Πάμε τώρα στη γνωστή σκηνή: