Όλοι το έχουμε καταλάβει. Η Ελληνική Αστυνομία έχει αποφασίσει να μας δείξει πόσο χαλαρή, αστεία, φιλική και με χιούμορ είναι κατά βάθος. Κατά καιρούς έχει προχωρήσει σε αναρτήσεις στα social media της, που σχετίζονται με την επικαιρότητα. Έχει χτίσει ένα προφίλ που πάει κόντρα στην αυταπόδεικτη βία της στην πραγματική ζωή. Αλλά έτσι κι αλλιώς τα social media είναι ένα μεγάλο ψέμα, οπότε…

Πρόσφατα λοιπόν είδαμε στο X μία ανάρτηση εμπνευσμένη από το πολύ γνωστό πλέον, «Σκορπιός είναι για σένα», γράφοντας: ««Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό; Το τιμόνι ΔΕΝ είναι για σένα» ΠΑΜ».

Βέβαια τα σχόλια από κάτω δεν ήταν τόσο φιλικά όση η διάθεση της Ελληνικής Αστυνομίας. Προχωράμε όμως.

Στη συνέχεια αυτού του «χτυπήματος» επεισοδίου, η Ελληνική Αστυνομία χρησιμοποίησε το αμέσως επόμενο θέμα της επικαιρότητας των τελευταίων ημερών. Την Eurovision κύριες και κύριοι, και το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι. Για την ακρίβεια, την ίδια την Σάττι.

Εμπνευσμένη αυτή τη φορά από το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, όπου η Μαρίνα Σάττι κρατά μια πινακίδα που γράφει «Eurovision Tour», η Ελληνική Αστυνομία θέλοντας να κάνει μια υπενθύμιση στους πονηρούς οδηγούς, έγραψε: «Μη χρησιμοποιείτε άσκοπα τη Λ.Ε.Α», ευχόμενη στη λεζάντα σε όσους έφυγαν για τριήμερο «Καλή επιστροφή».

Δεν πιστεύουμε να μη γελάσατε…