Μέσα σε αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε και τη θλιβερή επικαιρότητα που επικρατεί σήμερα, ένα βίντεο στο facebook μας έφτιαξε τη διάθεση. Χρειαζόμασταν κάτι να ξεφύγουμε και να ξεχαστούμε. Και αυτή τη δόση στιγμιαίας ευτυχίας την πήραμε από τον Μάριο Δημητρόπουλο και τον Γιώργο Αλεβίζο. 

Δύo stand up comedian που παρουσιάζουν και την παράσταση «Πάνω απ’όλα άνθρωποι», αφιερωμένη για όλες εκείνες τις στιγμές που αγχωθήκαμε, που κάναμε κάποιο λάθος, που νιώσαμε τύψεις και πάει λέγοντας. Τέλος πάντων για όσους είδατε την παράσταση ξέρετε για τι πράγμα μιλάμε, για όσους πάλι όχι, ίσως και να βρείτε την ευκαιρία.

Μπορείτε όμως να πάρετε μια γεύση από αυτό το ασυναγώνιστο δίδυμο, που έκαναν υπέροχα δύο αγαπημένους μουσικούς. Τον Σωκράτη Μάλαμα και τον Θανάση Παπακωνσταντίνου. Το βίντεο το ονόμασαν «Θανασωκρατία» και μέσα σε αυτό τους ακούμε να λένε για τις συναυλίες που θα δώσει ο Μάλαμας με την Ιουλία Καραπατάκη, αλλά και το γεγονός πως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου θα περιορίσει τις συναυλίες του. Οι φετινές ίσως και να είναι οι τελευταίες του.

Δείτε το βίντεο «πουλάκια»: